Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Hitta TV-serien - Hjälp med identifiering av TV-serie för anime

Startat av Richardo, 10 mars 2017 kl. 19:49:01

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Richardo

Känner någon till en anime TV-serie som handlar om en flicka som gick på ett barnhem efter att hennes mor dog i ett race med en mörk varelse (eller demon), som sedan gick ifrån (eller rymde) barnhemmet och jobbade på sitt fars racingteam som inte kände igen sin egna dotter. Under race-loppen använder man futuristiska farkoster för att sväva sig fram, där man samtidigt attackerar motståndaren.  Anime TV-serien gick på Jetix.

Ipax7

Det var lägligt, nu sticker vi - Miles Mayhem

Richardo

Citat från: Ipax7 skrivet 11 mars 2017 kl. 09:22:22
Hej!

Jag tror det är Ōban Star-Racers du tänker på, https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%8Cban_Star-Racers  :)


https://www.youtube.com/watch?v=TIKQBNlwhHA

Ja, det är den. Tack! Du råkar väl inte känna till om TV-seriens svenska dubbning har släppts på DVD eller liknande?

Ipax7

Jag har ingen personlig erfarenhet av att det, men jag hittade en dansk hemsida som hade dvd:er förut med Danska, Norska och Svenska, så jag antar att dom även såldes i Sverige?

http://dvdnetto.dk/go.aspx?51O49XO4934XO4936323634X372

Men det verkar inte finnas någon som säljer dom nya med svensk dubbning. Discshop mfl har Oban dvd:er som "bevaka"-alternativ. Men det kanske finns någon annan här på forumet som vet om kanaler som inte jag känner till. Annars blir det att bevaka Tradera och andra ställen och hålla hoppet uppe :)
Det var lägligt, nu sticker vi - Miles Mayhem