Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Släppningen - svensk introvinjett Ducktales TV-serie

Startat av TBT_STR_QR, 29 maj 2017 kl. 07:14:10

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TBT_STR_QR

Känner någon till huruvida intorvinjetten för den svenska dubbninen av TV-serien Ducktales, någonsin har släppta på t.ex Spotify? Jag känner redan till att introvinjetten för långfilmen har släppts.
Cartoon World Play-tecknad streamingtjänst:
http://cartoonworldplay.com/se/se.php

Classic Film Play-klassisk film streamingtjänst:
http://lyllosentertainment.com/classicfilmplay/se.php

LyllOs Entertainment:
https://lyllosentertainment.com

Dubbningshemsidan DISCORD:
https://discord.gg/TwgqftwGxC

Daniel Hofverberg

På just Spotify vet jag inte, men ledmotivet till DuckTales med KM Studios sångtexter har släppts på CD på CD-skivan Disneydags under 1990-talet. Det var dock inte med autentiskt ljud från KM Studios dubb utan var nyinspelat, i och med att ledmotivet var förlängt med extra verser. CD-skivan är utgången sedan länge, men brukar dyka upp då och då på Tradera och på loppisar och dylikt.

Ännu tidigare släpptes ett par musiksagor ("band och bok") på kassett med DuckTales som innehöll ett nyinspelat svenskt intro med Media Dubbs (Gunnar Ernblads) sångtexter.

Det är nog så nära man kommer i dagsläget. Jag känner inte till att det orörda svenska introt från vare sig Media Dubbs eller KM Studios dubbning har släppts i musikform; varken på CD eller digitalt (Spotify, m.fl.).