Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Sherlock Gnomes  (läst 626 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad gstone

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 10 908
  • Jag har Aspergers och älskar film !
    • Visa profil
Sherlock Gnomes
« skrivet: 1 mars 2018 kl. 14:01:52 »
I april kommer en uppföljare till filmen Gnomeo och Julia , Sherlock Gnomes. I filmen anlitar Gnomeo och Julia detektiven  Sherlock Gnomes för hitta dom andra trädgårds tomterna som har försvunnit. Johnny Depp  kommer spela Sherlock Gnomes. Oscarsnominerad skådespelare Chiwetel Ejiofor kommer göra rösten till Watson och Oscars nominerade sångerska och skådespelerska Mary J.Blige kommer göra rösten till Gnomes,  flickvän  Irene.


I den här tråden kan vi diskutera filmen och dess dubbning. Tror ni att all rösterna från den första filmen kommer tillbaka ? och vilka tror ni kommer göra rösterna till dom nya karaktärerna.

Jag hoppas själv att alla röster från den första filmen återvänder efter som jag mycket nöjd med rösterna i den första filmen.