Admin

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Soscla

Sidor: [1] 2 3 ... 29
1
Filmer och TV-serier / SV: Filmer som vi inte gillar
« skrivet: 3 juli 2020 kl. 15:38:44 »
Nu har det gått ett halvår så jag har tagit igen mig men blev så besviken på Rise of Skywalker . Den hade oändlig potential men det blev bara bajs  :'(.
Har aldrig gått ifrån en biosalong och känt mig så tom, uppgiven, frustrerad. (ja, lite överdramatiskt, men jag hade hajpat den för mycket!)

2
Filmer och TV-serier / SV: Pop Culture skämt i familjefilmer/serier
« skrivet: 30 juni 2020 kl. 16:40:21 »
Jag gillar såna när det är gömt och snyggt gjort, som dina förslag där! Har inte sett Röjar-Ralf 2 men har fått för mig att Miranda Sings från Youtube ska vara med som sig själv i en liten liten roll och sånt tycker jag daterar en film direkt på ett sätt som skär sig illa.
Men i den tecknade Herkules-serien minns jag en scen där Ikaros säger till Cassandra (som är i knipa på nåt sätt) "Följ med mig om du vill leva" som i Terminator 2. Kul!

3
Avatar the Last Airbender har jag för mig de medvetet valde dubbade till originalserien med olika bakgrund på grund av att de inte gillade orättvisan. De valde efter röstkvalité istället för hudfärg.

Nja, det är väldigt många vita i Avatar. På rak arm kan jag bara Dante Basco (Zuko) och Mako (Iroh) som är icke-vita. Men i Vaiana däremot, där har typ alla polynesiskt påbrå, sjukt häftigt tycker jag!

4
Filmer och TV-serier / SV: Gillar tjejer "Den Magiska Kitteln"?
« skrivet: 28 juni 2020 kl. 23:21:49 »
Det är på grund av såna här korkade trådar som feminismen existerar..

Att man ens sitter och funderar över om ett visst kön gillar en film. Det beror väl på personen i fråga? En smaksak helt enkelt. Genetik och kön spelar endast roll vid biologiska frågor, forskning och muskelbildning dvs DNA och har ingen som helst betydelse i smak, tycke, och livet i allmänhet eller hur man klär sig och vad man tittar på för filmer.  ::)

Jag vet att du inte gillar feminism, men jag tycker din andra mening där rör sig farligt nära en feministisk ideologi  ::) <3 Fint! Dvs alla får gilla allt, sluta dela in folk i fack osv osv.

5
Dubbningar och röster / SV: Avatar
« skrivet: 28 juni 2020 kl. 23:19:43 »
Jag tycker inte alls om slutet på den här serien. Det var en besvisklsen.

Jag har ett stort problem med finalen !!

Spolier !!

Anag borde ha dödat Ozai !! Det var det logiska och ända rätt sättet för serien att sluta !

Det känns som slutet var hindrat av det var en serie för barn.

Men det gick ju emot Aangs tro och moral. Att ta bort Ozais krafter var ju en jättebra lösning, samt att han hamnade i finkan där han inte kan skada fler. Skitbra lösning! Våld löser inte allt.

6
Det är LeFou som säger det, inte Maurice!  ;)
Maurice är Belles Pappa, medan LeFou är den korte killen som hänger med Gaston…

Tack, jag vet. Det var korvfingrarna som slant.

Till ämnet: Kungarna har en hel ölsång i Törnrosa!
I Taran och den magiska kitteln sitter väl rövarna och dricker.

7
I Mästerdetektiven Basil Mus dricker de öl (som till och med är drogat) på den där skumma baren.
I Aristocats träffar de en gås som verkar riktigt på lyset.
I "Gaston" i Skönheten och Odjuret sjunger Maurice "mer öl?" och sen höjer de sina glas och har det riktigt trevligt.

8
Filmer och TV-serier / SV: Gillar tjejer "Den Magiska Kitteln"?
« skrivet: 24 juni 2020 kl. 17:20:37 »
Ja.

9
Dubbningar och röster / SV: Helen Sjöholm
« skrivet: 15 juni 2020 kl. 20:05:22 »

10
Off-topic / SV: Star Trek
« skrivet: 15 juni 2020 kl. 15:25:06 »
Intressant! Vad i Voyager fick dig att börja kolla och vad var det som fick dig att fastna? :D

Vad som fick mig att börja kolla hmm.... Det var väl bara att det sändes på tv och min storasyster tyckte det var coolt och jag som typ sjuåring ville gilla samma saker haha! Men styrkan är absolut karaktärerna, de är så väldigt färggranna och underbara och alla (tycker jag) känns äkta och inte för stereotypa. Storyn är väl mest bara att de sopas ut i rymden och ska hitta hem igen (vet inte vad de andra serierna har för sig riktigt) och på vägen är det lite veckans planet/tekniska problem/karaktärsutveckling.

11
Off-topic / SV: Star Trek
« skrivet: 14 juni 2020 kl. 21:31:31 »
Jag har bara sett Voyager i sin helhet och ett gäng avsnitt av TNG men älskar ÄLSKAR Voyager. Bästa introt, alla som tycker annat har feeeeel! Karaktärerna är så underbara och Janeway är så cool.

12
Off-topic / SV: Gnälltråden
« skrivet: 6 juni 2020 kl. 23:15:12 »
Där åkte din godhetsmätare upp ett snäpp. Nu mår du bra va? Läs vad jag skrev istället ditt troll  ;)

Nä mår inte särskilt mycket bättre. Jag läser ditt inlägg igen och du kallar demonstranterna för "lågbegåvade inavelsmänniskor", vilket är onödigt och ohövligt när de bara vill driva igenom en förändring till det bättre. Byggnader och bilar förstörs för de visar sitt missnöje mot att svarta mördas av polisers övervåld och inkompetens och mot hela systemet i stort. Och många av dem (de flesta?) är förmodligen också skattebetalare så det är inte liksom skattebetalarna mot demonstranterna som du ville påstå.

13
Off-topic / SV: Gnälltråden
« skrivet: 6 juni 2020 kl. 13:08:51 »
Lågbegåvade inavels människor som påstår att dom demonstrerar för "the better good" när dom i själva verket förstör byggnader, privata affärer och eldar upp polisbilar vilket i slutändan hamnar på skattebetalarna.  >:(. Exempelvis som nu i USA så påstår dom att dom demonstrerar för George och hans minne, vilket inte går ihop i mitt huvud då dom eldat ner hans favorit restaurang.  ::)

Jag ser att du värderar prylar högre än männskoliv, najs najs!

14
Off-topic / SV: Gnälltråden
« skrivet: 6 juni 2020 kl. 13:07:34 »
Problemet här väll snarare att lata svenskar (som du?) inte behagar tala sitt modersmål utan vid första bästa förvändning byter till det hippa, coola, internationella, utländska språket som är engelska och gnäller ner andra att göra detsamma. Denna attityd, "det är bara att byta till engelska så löser sig allt" är så förbannat drygt. Ungefär som om alla andra finner sej i att låta sitt språk bli utbytt mot ett främmande. Om du nu är så jävla kåt på engelska och har problem med folk som inte vill konstant utsättas för det, vad gör du då här på ett dubbningsforum?

Tumme upp! Jag blir så irriterad när folk skriver på svenska men det är fullt av svengelska och anglicismer för allt de läser/lyssnar på är engelsktalande. Det är så att jag knappt förstår ibland. Klart det är bra (nödvändigt) att förstå engelska, men viktigt att läsa svenska saker också och hålla isär språken så att det blir begripligt.

15
Filmer och TV-serier / SV: Bästa filmen i Marvel Cinematic Universe
« skrivet: 6 juni 2020 kl. 12:56:33 »
Väldigt svårt, för alla har ju nåt fint att bidra med! Men jag röstar på Thor: Ragnarök. Jag tycker att den är stabil, färgglad, rolig och framför allt tar den inte sig själv på för stort allvar!

Edit: Men första Avengers är också sjukt bra och hypen inför den var nåt jag aldrig varit med om förut. Jag vill påstå att det kändes mer magiskt än inför Infinity War/Endgame, för då hade man hunnit bli rätt mätt på allt.

Sidor: [1] 2 3 ... 29