Dubbningshemsidan

Alien-tävling

Alien: Covenant
   © 20th Century Fox


Nyligen släpptes den efterlängtade Alien: Covenant på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och spela ett (åtminstone i mina ögon) svårt dataspel! Tävlingen börjar nu lida mot sitt slut, och senast måndagen den 18 december måste vi få in ditt bidrag. Har du inte redan varit med i tävlingen är det alltså hög tid, och även om du redan har skickat in ditt tävlingsbidrag kan du fortsätta spela spelet hur många gånger du vill för att försöka få högre poäng och öka dina vinstchanser. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Alien: Covenant på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.

Läs hela sidan innan du gör något. Innan du fortsätter rekommenderar vi också att du registrerar dig som medlem på Dubbningshemsidans forum, om du inte redan har ett användarkonto där. Det går på en minut, och kommer att öka dina vinstchanser i tävlingen.

Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Alien: Covenant är den sjätte filmen i serien. I hur många av de sex filmerna medverkar Sigourney Weaver?
 1
 2
 3
 4
 5
 6

2. Hur många Oscars har filmserien Alien sammanlagt vunnit?
 Ingen
 1
 2
 3
 4

3. I vilket land spelades den första Alien-filmen från 1979 in?
 USA
 Kanada
 Storbritannien
 Australien

UTSLAGSMOMENT: Spela dataspelet Alien, där du ska hjälpa utomjordingen från Alien att fly genom att hoppa på plattformarna så långt som möjligt. Nog för att utomjordingen i spelet inte exakt ser ut som varelsen i filmen, men lite fantasi måste man väl också ha... De personer med högst poäng i spelet när tävlingsperioden avslutas vinner. Observera att du kan spela hur många gånger du vill - ditt bästa resultat är det som räknas!
Dataspelet Alien
Klicka här för att gå till spelet

Du väljer själv om du vill spela spelet före eller efter att du svarat på frågorna och skickat in tävlingsbidraget; eller bådadera. För att få ett så rättvist resultat som möjligt bör du helst vara inloggad som medlem på forumet när du spelar spelet. Om du INTE är inloggad eller medlem på forumet måste du, när du skickat in tävlingsbidraget, istället skriva in ditt för- och efternamn - exakt lika som du skrivit det i tävlingsbidraget - som kommentar. Det är dock inte hur många oregistrerade poäng som helst som kan sparas, varför vi rekommenderar att du registrerar dig som medlem först för att säkerställa att alla dina resultat faktiskt kommer med.

Vilket användarnamn har du på Dubbningshemsidans forum (fylls i automatiskt om du redan är inloggad)? Se till att skriva exakt rätt, så vi kan hitta åt dina spelpoäng och kan koppla ihop dessa med tävlingsbidraget. Lämna tomt om du inte har någon användare på forumet, och heller inte tänker ordna en sådan.

OBS! Spelet kräver Flash Player för att fungera. Om du inte redan har det, måste du installera Flash Player innan du spelar spelet. Alternativt kan du om du kör Windows 10 använda Edge eller Internet Explorer 11 som webbläsare, som båda två har inbyggt stöd för Flash utan att du behöver ladda hem något. På de flesta mobiltelefoner kan man tyvärr inte köra Flash-spel; åtminstone inte via automatiska medel - på Android måste man installera appen manuellt genom att följa länkade instruktioner, och på iPhone/iPad krävs tredjepartsprogram. Har du inte tänkt att spela fler Flash-spel än detta i mobilen eller surfplattan är det förmodligen overkill. I sådana fall rekommenderar vi att du istället använder en dator för att spela spelet - du kan skicka in tävlingsbidraget i telefonen om du så önskar, men använd istället valfri dator för att spela spelet. Vi beklagar besväret - tyvärr har vare sig spelplattformen eller spelet ifråga portats över till HTML5 ännu, varför Flash i skrivande stund är enda alternativet.

Dataspelet är ett privat utvecklat spel, som inte är utvecklat, sponsrat eller stött av 20th Century Fox. Spelet har inte nödvändigtvis en koppling till filmserien, men vi låtsas som det för den här tävlingens skull...

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. För att ni inte ska behöva komma på fyndiga motiveringar använder vi den här gången istället resultatet i onlinespelet som avgörande faktor.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(dit vi ska skicka ev. vinst)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna