Dubbningshemsidan

A Star is Born-tävling

A Star is Born
   © 20th Century Fox


Den 4 mars släpps den Oscarsnominerade succéfilmen A Star is Born på Blu-Ray, Ultra-HD Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: A Star is Born på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

Ordlek
Kasta om bokstäverna nedan, så att de bildar namn eller ord med någon form av koppling till A Star is Born. Skriv orden nedan.

Tycker du det är för svårt, ladda om sidan så får du nya bokstäver!

KEINSPNSNILVGI


JANTE YROGAN


UTSLAGSFRÅGA: 2018 års succéfilm är inte den första filmen som bygger på den Oscarsbelönade originalfilmen från 1937. Hur många invånare finns det sammanlagt i det eller de länder som 1937 års A Star is Born samt alla filmer som bygger på den filmen har spelats in i? Skriv det totala antalet invånare, i det eller de länder där någon av filmerna spelats in, utifrån 2015 års officiella folkräkning. Närmast rätt svar vinner. Skriv endast svaret med siffror, utan mellanslag eller skiljetecken.
invånare


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(dit vi ska skicka ev. vinst)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna