Dubbningshemsidan

Deadpool 2-tävling

Deadpool 2
    © 20th Century Fox


Den 1 oktober släpptes Marvels succéfilm Deadpool 2 på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Wade Wilson önskar säkert att han kunde flyga som en riktig superhjälte, eller för all del som en fågel, så varför inte hjälpa honom på traven genom att spela mobilklassikern Flappy Bird...?

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i en webbversion av Flappy Bird, som ganska väl efterliknar det sedermera nedlagda mobilspelet från 2013. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än Flappy Bird står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Deadpool 2 på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Flappy Bird går ut på att styra en fågel, så att hen tar sig igenom alla rör utan att falla till marken eller röra vid rören. Du får en poäng för varje hinder du lyckas ta dig förbi. Varje gång du flaxar med vingarna stiger fågeln uppåt, och annars bär det snart av nedåt. Det kanske ser enkelt ut, men är mycket svårare än det verkar...
PÅ DATOR: Du klickar med vänster musknapp eller trycker mellanslag för att flaxa med vingarna och stiga uppåt. Klicka/tryck en gång varje gång du vill flaxa. Du väljer alltså själv om du vill använda musen eller tangentbordet.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du trycker på skärmen för att flaxa med vingarna och stiga uppåt. Använd ett finger, och tryck en gång på skärmen för varje gång du vill flaxa. Det spelar ingen roll var du trycker, så länge det är inom spelplanen.
När du får Game Over (fågeln har fallit ned) klickar/pekar du på knappen "Skicka in resultatet" för att skicka in resultatet, och därefter får du strax möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet flera gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Flappy Bird
Klicka här för att starta Flappy Bird

Programmering: Nebez Briefkani & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Nebez Briefkani
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Ljudeffekter, design och spelidé bygger på mobilspelet av: Dong Nguyen

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna