Dubbningshemsidan

Justice League-tävling

Justice League
   © Warner Bros.


Den 26 mars släpps DC Comics efterlängtade Justice League på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Justice League på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Nuförtiden brukar superhjältarna kallas vid sina engelska namn. Men vilket var det ursprungliga svenska namnet på Wonder Woman?

2. Vem gjorde den svenska rösten till Läderlappen/Batman i den tecknade TV-serien Justice League från 2001?
 Mattias Knave
 Reuben Sallmander
 Fredrik Dolk
 Mikael Roupé

3. Medlemmarna i Justice League har varierat genom åren i serietidningar, filmer och TV-serier. Vem av dessa är INTE medlem i gruppen i den nya spelfilmen Justice League?
 The Flash/Blixten
 Batman/Läderlappen
 Wonder Woman
 Green Lantern/Gröna Lyktan

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. Om flera personer svarar rätt på lika många av grundfrågorna ovan kommer därför e-postmeddelande att skickas ut till alla deltagare med ytterligare utslagsfrågor och/eller utslagsaktiviteter. Se därför till att du anger en fungerande e-postadress som du kollar av regelbundet, så att du inte missar e-postmeddelandena med utslagsinformation.

Observera att e-postmeddelanden med information om utslagsfrågor och/eller utslagsaktiviteter kommer att skickas ut kontinuerligt under tävlingsperioden. Därför får du mer tid på dig om du skickar in ditt bidrag snabbt än om du väntar till sista dagen.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(adressen du är folkbokförd på)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna