Dubbningshemsidan

Maze Runner-tävling

Tjuren Ferdinand
    © 20th Century Fox


Den 11 juni släpps Maze Runner 3 - The Death Cure, den tredje och sista filmen i Maze Runner-serien, på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Då filmserien och i synnerhet den första filmen trots allt handlar om en labyrint, så vad passar bättre än ett gammalt hederligt labyrintspel...?

Allt du behöver göra för att vinna är att hitta ut från labyrinten och ta dig till mål inom två minuter. Du kan spela spelet och skicka in tävlingsbidrag hur många gånger du vill; din bästa tid är det som räknas. Labyrintens utseende kommer att slumpas fram varje gång du spelar, så du kommer (nästan) aldrig få samma labyrint två gånger oavsett hur många gånger du spelar. Alla labyrinter är dock lika stora och har någorlunda samma objektiva svårighetsgrad. De tre som får den bästa tiden vinner. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en "liten" labyrint - enklare kan det väl inte bli...? Tävlingen avslutas nu på söndag, så nu är det inte lång tid kvar...!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Maze Runner: The Death Cure på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 11.0), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4).

SÅ HÄR SPELAR DU:
Du börjar i övre vänstra hörnet, och målet är att komma till den blåa fyrkanten (om du är färgblind så är det fyrkanten längst ned till höger). På datorer styr du med hjälp av piltangenterna på tangentbordet (högerpil för att gå till höger, o.s.v.). På mobiltelefoner och surfplattor använder du de orangefärgade pilarna precis nedanför labyrinten för att styra (högerpil för att gå till höger, o.s.v.). Du kan förstås använda de pilarna på dator också om du skulle vilja, men då är oftast tangentbordet att föredra. Om du hinner i mål innan tiden gått ut kommer sidan strax att laddas om, och du får möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna.

Flytta uppåt
Flytta till vänster Flytta nedåt Flytta till höger

Programmering: Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-exempel av: Jake Moe
Musik: Tanner Helland


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna