Dubbningshemsidan

The Walking Dead-tävling

The Walking Dead
   © 20th Century Fox


Nyligen släpptes den sjunde säsongen av The Walking Dead på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med 20th Century Fox Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Nu är det väldigt kort tid kvar innan tävlingen avslutas, och har du inte skickat in ett bidrag än måste du göra det innan natten mellan den 29 och 30 november; d.v.s. natten till torsdag. I dagsläget är vinstchansen stor, oavsett hur ditt foto eller din teckning ser ut, så missa inte den här fina chansen att vinna säsong 7-boxen!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: The Walking Dead - Säsong 7 på Blu-Ray

Tack till 20th Century Fox Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa boxen hos CDON eller Discshop.


Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. I vilka delstater utspelas huvudsakligen handlingen i The Walking Dead?
 Kalifornien
 Georgia
 West Virginia
 North Dakota
 New York
 North Carolina
 Louisiana
 Virginia

2. Vad bygger TV-serien The Walking Dead på (avser förlagans ursprungliga form)?
 En roman
 En serietidning
 En långfilm
 Ett seriealbum (grafisk roman)

3. I vilket land spelas serien in?
 USA
 Kanada
 Storbritannien
 Rumänien

UTSLAGSFRÅGA: Om du befann dig i TV-seriens värld och förvandlats till en zombie, hur skulle du se ut då? Klä ut dig till en zombie och fota dig själv (eller be någon annan att fotografera dig). Alternativt kan du, om du så föredrar, rita en teckning på dig själv som zombie. Scanna sedan in den eller ta kort på den med mobilen.
Ladda upp fotot eller teckningen som digital fil (JPEG- eller PNG-format) nedan.

Om du inte har tillgång till fotot eller teckningen som digital fil, utan endast i pappersformat, kan du lämna ovanstående fråga tom och istället skicka in pappersfoto eller pappersteckning till Dubbningshemsidan. Du får adressen i nästa steg efter att du skickat in svaren.

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. För att ni inte ska behöva komma på fyndiga motiveringar provar vi den här gången istället denna annorlunda fototävling.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(dit vi ska skicka ev. vinst)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna