Dubbningshemsidan

Tjuren Ferdinand-tävling

Tjuren Ferdinand
    © 20th Century Fox


Den 7 maj släpptes den efterlängtade Tjuren Ferdinand, baserad på den klassiska tecknade kortfilmen och barnboken före det, på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Natten till fredag avslutas tävlingen, så har du inte redan skickat in ditt bidrag är det nu inte mycket tid kvar. Gör det snarast, då e-post om utslagsmoment förhoppningsvis kan skickas ut under den här veckan. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Tjuren Ferdinand på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.
Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Vem eller vilka av följande figurer har (frivilligt eller ofrivilligt) ägnat sig åt tjurfäktning i biovisade tecknade kortfilmer?
 Kalle Anka
 Jan Långben
 Snurre Sprätt
 Daffy Anka
 Pluto
 Scooby-Doo

2. Än idag förekommer tjurfäktningar i många städer i flera olika länder. Men vilken stad är det som mest blivit känd för moderna tjurfäktningar; en stad som även förekommer i Tjuren Ferdinand (både långfilmen och Disneys kortfilm)?
 Barcelona
 Madrid
 Pamplona
 Mexico City

3. Vilket slags djur är Lupe i Tjuren Ferdinand?
 Igelkott
 Tjur
 Get
 Hund

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. Om flera personer svarar rätt på lika många av grundfrågorna ovan kommer därför e-postmeddelande att skickas ut till alla deltagare med ytterligare utslagsfrågor och/eller utslagsaktiviteter. Se därför till att du anger en fungerande e-postadress som du kollar av regelbundet, så att du inte missar e-postmeddelandena med utslagsinformation.

Observera att e-postmeddelanden med information om utslagsfrågor och/eller utslagsaktiviteter kommer att skickas ut kontinuerligt under tävlingsperioden. Därför får du mer tid på dig om du skickar in ditt bidrag tidigt än om du väntar till sista dagen.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(adressen du är folkbokförd på)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna