Dubbningshemsidan

Sista dagarna! Westworld-tävling

Westworld
   © Warner Bros.


Nyligen släpptes HBOs kritikerrosade TV-serie Westworld på DVD och Blu-Ray, och snart kommer den efterlängtade andra säsongen på HBO Nordic. I serien får du följa med till nöjesparken Westworld, som består av människoliknande androider (robotar) som besökare kan göra vad de vill med. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Tävlingen avslutas nu på fredag, så har du inte redan skickat in bidrag är det hög tid att göra det nu. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Westworld - Säsong 1 på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa boxen hos CDON eller Discshop.

Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Vilken av dessa skådespelare medverkar INTE i Westworld?
 Anthony Hopkins
 Evan Rachel Wood
 Ed Harris
 Alexander Skarsgård

2. Vilken av dessa filmer har seriens skapare och producent skrivit manus till, tillsammans med sin bror?
 Interstellar
 Gravity
 Geostorm
 Titanic

UTSLAGSFRÅGA:
Om parken Westworld hade funnits på riktigt, skulle du besöka den då (under förutsättning att du hade råd)? Varför/varför inte? Vad skulle du i så fall göra där?
Motivera ditt svar med max 45 ord.

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. I det här fallet blir det därför de bästa motiveringarna som vinner. Du behöver inte komma på fina rim eller andra fyndiga svar, utan ett ärligt och uppriktigt svar duger minst lika bra. Det är svar på själva frågeställningen och gärna även de moraliska/etiska aspekterna som är det viktiga; inte hur du lyckas uttrycka dig språkmässigt.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(adressen du är folkbokförd på)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna