Dubbningshemsidan

Wonder Woman-tävling

Wonder Woman
   © Warner Bros.


Nyligen släpptes DC Comics omtalade succéfilm Wonder Woman på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 3 december.

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Wonder Woman på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.


Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Nuförtiden brukar superhjältarna kallas vid sina engelska namn i de flesta sammanhang. Men vad hette Wonder Woman innan det engelska namnet blev vedertaget i Sverige, i serietidningar och andra sammanhang?
 Superkvinnan
 Mirakelkvinnan
 Stålkvinnan
 Underkvinnan

2. Wonder Woman var en av superhjältarna som medverkade i den tecknade TV-serien Justice League från 2001. Vem gjorde hennes svenska röst där?
 Gizela Rasch
 Malin Berghagen
 Jennie Jahns
 Annelie Berg

3. Wonder Woman är en av medlemmarna i Justice League, som i flera decennier förekommit i både serietidningar och TV-serier. Vem av dessa brukar vanligtvis INTE vara en av medlemmarna i Justice League?
 Stålmannen
 Läderlappen
 Hulken
 Gröna Lyktan

UTSLAGSFRÅGA 1: Hur många invånare finns det totalt i det eller de länder som filmen Wonder Woman spelats in i? Skriv det totala antalet invånare, utifrån 2015 års folkräkning. Närmast rätt svar vinner. Skriv endast svaret med siffror, utan mellanslag eller skiljetecken.
invånare

Ifall flera personer kommer lika nära svaret på föregående fråga:
UTSLAGSFRÅGA 2: Hur många ord har sammanlagt skrivits i samtliga Dubbningshemsidans recensioner, från starten 2004 och fram till och med oktober 2017? Endast ord i brödtexten (redaktionella texten) räknas - inga rubriker, rollistor eller dylikt. Närmast rätt svar vinner. Skriv endast svaret med siffror, utan mellanslag eller skiljetecken.
ord

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. För att ni inte ska behöva komma på fyndiga motiveringar använder vi istället dessa utslagsfrågor där närmast rätt svar vinner.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(dit vi ska skicka ev. vinst)

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna