Warning: Use of undefined constant MYSQL_TITLE - assumed 'MYSQL_TITLE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/forum/Sources/Subs-Db-mysql.php on line 55
Dubbningshemsidan - Aquaman-tävling
 

Dubbningshemsidan

Aquaman-tävling

Aquaman
    © Warner Bros.


Den 29 april släpps DC Comics succéfilm Aquaman på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. DC Comics superhjältar är onekligen klassiska, så vad sägs om att därför spela ett klassiskt arkadspel; nämligen Snake från 1976 och framåt (även kallad Worm, Nibbles, Snake Byte, m.fl.)...? För att hedra Aquaman har spelet i den här tappningen dessutom förflyttats till hans hemmaplan; d.v.s. havet.

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i en webbversion av Snake, som utspelas i havet och har aningen annorlunda upplägg än de flesta varianter av spelet. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en spelomgång av Snake står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Tävlingen avslutas på onsdag, så har du inte redan skickat in ditt tävlingsbidrag är det hög tid. Och har du gjort det, så vill du kanske spela en gång till för att få ännu högre poäng... Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Aquaman på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format. Stöd för JavaScript måste vara påslaget för att kunna spela.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Du styr en havsorm, och ska försöka äta upp så många fiskar och liknande havsdjur som möjligt i havet. För varje fisk du äter blir ormen längre. Men se upp för sjöborrarna - de är alldeles för vassa t.o.m. för en havsorm! Se också upp för de farliga strömvirvlarna i havet - om du rör dessa förlorar du! Likaså är spelet över om havsormen går in i sig själv; d.v.s. rör sin egen svans. Observera att du bara har ett "liv", så efter ett enda misstag är spelet över.
PÅ DATOR: Du använder piltangenterna för att spela - tryck vänster-, höger-, upp- och nedåtpil för att styra havsormen åt respektive håll. För att pausa spelet trycker du på MELLANSLAG, och samma knapp för att återuppta. För att stänga av och slå på ljudet, tryck på bokstaven L.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du använder pilknapparna precis nedanför spelplanen för att styra. För att pausa spelet trycker du på paussymbolen (två raka streck) mellan pilarna, och samma knapp för att återuppta. Tryck på ljudsymbolen i nedre högra hörnet för att slå på/stänga av ljud.
När du får Game Over (du har gått in i dig själv, eller rört en strömvirvel eller sjöborre) väntar du ett par sekunder, så kommer du strax få möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet många gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Snake
Klicka här för att starta Snake

Programmering: Sviatoslav Tokariev & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Sviatoslav Tokariev
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Musik: Eric Matyas - www.soundimage.org
Bakgrundsfoto: Image by Pexels from Pixabay
Spelidé bygger på arkadspel och TV-spel i Public Domain

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna