Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Donationer

Dubbningshemsidan är och har alltid varit en idéell sajt utan vinstintresse, och kommer så att förbli. Sajten, liksom alla andra webbsajter, har dock givetvis utgifter - såsom webbhotell, domännamn, inköp DVD-filmer från de distributörer som inte ställer upp med recensionsexemplar (för att åtminstone kunna recensera ett fåtal filmer från sådana bolag), etc. De ekonomiska problemen har på senare tid blivit mer akuta, då antal besökare ökar ständigt och sajten nu är nära att slå i taket av webbhotellets kapacitet. Därför lär jag ganska snart behöva flytta sajten till ett nytt (och dyrare) webbhotell.

Detta var anledningen till att annonser från Google lades till för ett par år sedan, men tyvärr har dessa annonser i skrivande stund inte resulterat i lika stora inkomster som jag önskat, och räcker inte på långa vägar till för att täcka sajtens utgifter. Därför är frivilliga donationer alltid mycket uppskattade, för att hjälpa till att täcka sajtens utgifter och kostnader. Om du har möjlighet att avvara någon liten summa pengar, det spelar ingen roll hur lite, skulle jag därför uppskatta om du överväger att skänka dessa till Dubbningshemsidan. Även små symboliska summor är av värde - många bäckar små... Du kan då med fördel använda dig av PayPal, genom att välja summa och klicka nedan (du behöver inte ha ett PayPal-konto). Jag garanterar att alla inkomna pengar oavkortat går till att driva och vidareutveckla Dubbningshemsidan och dess projekt. Om du så önskar kan du i samband med donationen även lämna meddelande med exempelvis önskemål om vad du vill att dina pengar ska användas till.

Jag vill donera kronor

Alternativt kan du också donera via Swish i din mobil, genom att skicka till mobilnummer: 070-5452680. I så fall, se till att skriva i meddelandefältet att det gäller donation till Dubbningshemsidan samt gärna även vem du är och om du har några särskilda önskemål om vad pengarna ska användas till.

Om du av någon anledning inte kan eller vill använda dig av PayPal (ex. om du inte har kreditkort/kontokort) eller Swish, men ändå vill donera pengar; skicka då e-post till daniel@dubbningshemsidan.se för alternativa sätt att donera.

© 2021 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern