Dubbningshemsidan

I Am Number Four-tävling

I Am Number Four
   © DreamWorks II Distribution Co., LLC

Nu släpps Disneys och Dreamworks ungdomsscience-fictionthriller I Am Number Four, baserad på tonårsromanen med samma namn, på DVD och Blu-Ray. Filmen vänder sig till ungefär samma målgrupp som populära Twilight. För att uppmärksamma händelsen arrangerar Dubbningshemsidan i samarbete med Disney en spännande tävling. Svara rätt på några frågor, och du kan vinna fina priser. Tävlingen avslutas nu på tisdag, så nu är det inte lång tid kvar!

Information om filmen:
Tre är döda. Vem blir nummer fyra? Från regissören D.J. Caruso (Disturbia) och producenten Michael Bay (Transformers) kommer den här laddade actionthrillern. John Smith (Alex Pettyfer) är en mycket speciell ung man som döljer sin sanna identitet för att undkomma en dödlig fiende som vill förgöra honom. Tillsammans med sin beskyddare (Timothy Olyphant) bor John i en småstad, som han för tillfället kallar sitt hem. Där inträffar en rad oväntade, livsavgörande händelser - han möter den första kärleken (Dianna Agron), får nya kraftfulla förmågor och kommer i kontakt med andra som delar hans otroliga öde. I Am Number Four är en explosiv, nervpirrande thriller från den första minuten till den sista.


Du kan vinna följande i tävlingen:
1:a - 2:a pris: Filmen I Am Number Four på Blu-Ray
3:e - 4:e pris: Filmen I Am Number Four på DVD

Om någon av 1:a eller 2:a-pristagarna föredrar DVD istället för Blu-Ray kommer Blu-Ray-exemplaret istället att gå till tredjepristagaren, o.s.v.

Vinsterna har skänkts av The Walt Disney Company Nordic.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen på
CDONBlu-Ray eller DVD
DiscshopBlu-Ray eller DVD


Tävlingsregler:


Här kommer frågorna:

1. Vilken av dessa rollfigurer i filmen är INTE en utomjording?
 John Smith
 Henri
 Sarah Hart
 Nummer 6

2. I vilken amerikansk delstat utspelas merparten av filmens handling?
 Kalifornien
 New York
 Florida
 Ohio

3. En av huvudrollsinnehavarna i filmen spelar också en av de fasta rollerna i en prisbelönad TV-serie som fortfarande spelas in. Vilken serie är det som åsyftas?
 Glee
 Supernatural
 Deadwood
 Blue Water High

4. Nummer 6 har i den litterära förlagan ett namn, som inte nämns i filmen. Vilket?
Skriv ditt svar här:

Enligt svensk lag är det inte tillåtet att lotta vinster bland de som svarat rätt. Därför måste något annat tas till för att särskilja vinnarna. För att ni inte ska behöva komma på fina motiveringar kommer istället alla som svarar rätt på dessa fyra frågor att få besvara utslagsfrågor via en webbsida efter den ordinarie tävlingsomgångens slut. Information och länkar skickas ut via e-post till alla som svarat rätt.


Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Din adress:
(dit vi ska skicka ev. vinst)
Vilket filmformat föredrar du om du vinner?

Dubbelkolla att du är nöjd med ovanstående svar, och att du angivit en giltig och fungerande e-postadress, innan du skickar in tävlingsbidraget.


© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna