Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Ad Astra-tävling

Ad Astra
    © Warner Bros.


Nyligen släpptes den populära Ad Astra på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. Då filmen handlar om och utspelas i rymden, så vad passar bättre än att spela arkadklassikern Space Invaders från 1977...?

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i en webbversion av Space Invaders, som ganska väl efterliknar det ursprungliga arkadspelet från 1977. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en klassisk spelversion av Space Invaders står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Lycka till!

På grund av allvarliga buggar med spelet tvingades jag tyvärr ta ned tävlingen under en period, och på grund av det har tyvärr spelresultat inskickade före den 27 februari inte sparats. Du måste tyvärr spela på nytt. Nu ska dock problemen vara lösta, och spelet ska fungera igen.

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Ad Astra på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Tyvärr kan du i dagsläget bara spela på dator, och inte i mobil eller på surfplatta.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Du måste stoppa utomjordingarna som invaderar jorden, genom att skjuta alla rymdvarelser och samtidigt se till så att de inte hinner skjuta dig.
PÅ DATOR: Du använder piltangenterna för att styra kanonen samt mellanslag för att skjuta.
När du får Game Over (du har förlorat alla liv) väntar du ett par sekunder medan resultatet skickas in, och därefter får du strax möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet flera gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Space Invaders
Klicka här för att starta Space Invaders

Programmering: Matteo Piazza & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Lucio Panepinto
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg

© 2016 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern