Warning: Use of undefined constant MYSQL_TITLE - assumed 'MYSQL_TITLE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/forum/Sources/Subs-Db-mysql.php on line 55
Dubbningshemsidan - Alita Battle Angel-tävling
Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Alita: Battle Angel-tävling

Alita: Battle Angel
    © 20th Century Fox


Du har väl inte missat att Alita: Battle Angel finns ute på DVD och Blu-Ray...? Därför arrangerar Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling, så du kan vinna filmen. Då filmen bygger på en japansk manga, så vad passar bättre än att spela en av de mest populära japanska arkadspelen genom tiderna; Frogger från 1981...? Grodorna hade nog också önskat att de hade lika imponerande förmågor som Alita, då det hade underlättat för att nå målet...

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i en webbversion av Frogger, som visserligen är något förenklad gentemot det ursprungliga arkadspelet från 1981, men som har samma koncept och idé. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en spelomgång av Frogger står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Dessutom får du spela spelet hur ofta du vill och skicka in hur många tävlingsbidrag som helst; den bästa poängen när tävlingen avslutas är det som räknas. Tävlingen avslutas på onsdag, så nu är det inte lång tid kvar. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Alita: Battle Angel på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Alla som växte upp på 1980-talet lär känna till Frogger, men om någon inte gör det: Spelet går ut på att rädda så många grodor som möjligt, genom att styra grodorna genom farorna på en motorväg och en flod, tills de kommit i säkerhet i grodhemmen längst upp på skärmen (det är de inåtbuktade "hålen"). När du lyckats rädda fem grodor till var sitt hem kommer du till nästa nivå, och allt börjar gå snabbare. Du börjar med fem grodor (liv), och varje gång en groda blir påkörd av en bil eller drunknar i floden förlorar du ett liv.
PÅ DATOR: Du använder piltangenterna för att spela - tryck vänster-, höger-, upp- och nedåtpil för att styra grodan åt respektive håll. För att pausa spelet trycker du på bokstaven P, och samma knapp för att återuppta. För att stänga av och slå på ljudet, tryck på bokstaven L.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du använder de halvgenomskinliga pilknapparna precis nedanför spelplanen för att styra. Tryck på ljudsymbolen för att slå på/stänga av ljud, och tryck på paussymbolen (två raka streck) för att pausa.
När du får Game Over (du har förlorat alla liv) väntar du ett par sekunder, så kommer du strax få möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet många gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Frogger
Klicka här för att starta Frogger

Programmering: Nate Tarrh & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Nate Tarrh
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Musik: Japansk och europeisk folkmusik i Public Domain
Ljudeffekter, design och spelidé bygger på arkadspelet av Konami och Sega, © 1981.

© 2021 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern