Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1492 meddelanden i gästboken.
<<< 1 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >>>
Visar meddelanden 1471 t.o.m. 1480.
Tentomon | |
Aha! Tentomons röst e cool!
måndag den 2 december 2002 kl. 14.18.59 - File Island

Webbmasterns kommentar:   Det förstod jag inte speciellt mycket av... Vilken serie eller film syftade du på...? /Daniel

Joakim Asp |
Nu tittar jag in här igen. Undrar om du vet vem som spelar rösten till Dr. Robotnic i Sonic the Hedgehog.
söndag den 1 december 2002 kl. 18.55.30 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Nej, tyvärr vet jag ingenting om skådespelarna i Sonic the Hedgehog. Det enda jag lyckats ta reda på är att serien dubbades av Eurotroll. Du kan alltid prova att maila dem om du vill få reda på nåt.

Om någon som läser detta vet något om rösterna, vänligen maila mig så vidarebefordrar jag detta till Joakim. /Daniel

Jennie |
Hej Daniel !! Kommer du ihåg mig.
Vi mailväxlade till varandra förut.
Hur mår du ?? Jag mår bara bra.
Det är så här att jag har en barnfilm som
heter Ringaren i Notredame - Hemligheten. (Ej Disney) Jag misstänker
att Helen Sjöholm är rösten till Esmeralda. Jag undrar om du vet något om detta. Om du eller någon annan vet något om detta så vore jag glad om du/ni kunde kontakta mig. Jag vill gärna veta om det är Helen Sjöholm som är rösten till Esmeralda i denna barnfilm.
måndag den 25 november 2002 kl. 14.35.47 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Hej Jennie! Visst kommer jag ihåg dig. Nej, tyvärr vet jag ingenting om filmen du frågade om, eller huruvida Helen Sjöholm medverkade där.

Vet du någonting om vilket filmbolag/distributionsbolag som släppt filmen, eller vilket dubbningsbolag som dubbat den? Jag skulle behöva någon sådan information för att kunna ha en chans att kunna få fram informationen du frågar efter. /Daniel

Robert Cronholt |
Hej Daniel!

Roligt och intressant att läsa din hemsida, särskilt för undertecknad som ju är "i branschen" sedan några år tillbaka. Håller helt och fullt med om att det måste bli bättring när det gäller svenska credits. Det är alldeles för ofta som det i bild anges noll och intet på svenska. Lika illa är det ofta med samordningen mellan en videofilm och texten på dess konvolut. Bedrövligt när en films titel (liksom namn på huvudpersoner) anges olika i filmen och på omslaget. Ett exempel (en film som jag jobbat med) är "Alva, jultomtens extra ren" som enligt konvolutet heter "Olivia, en annorlunda ren" (!).

Till sist kan jag passa på att korrigera en uppgift på din sida: det är inte jag som översatt "Ice Age". Vet inte vem som gjorde den, men Mikael Roupé är väl en inte alltför vågad gissning...?

Keep up the good work!

*vänliga hälsningar*

Robert Cronholt :-)
söndag den 24 november 2002 kl. 21.30.18 - Göteborg

Carin Larsson | |
Hej Daniel!

Jag är fruktansvärt imponerad av din dubbningssida, har läst den MÅNGA gånger. :)
Håller med dig om att Andreas Nilsson är en otroligt bra skådis! Lite häftigt att han länkar till din sida på sin egen hemsida. ;) Har du nån kontakt med honom? Själv har jag träffat honom några gånger och så där...jäkla trevlig kille. :)
Jaja...ville bara lätta mitt hjärta lite. *ler*
Ha det bra killen och va rädd om dig!
Puss å Kram/ Carin
onsdag den 20 november 2002 kl. 18.57.05 - Mellerud

Webbmasterns kommentar:   Hej Carin! Tackar för dina vänliga ord, jag är glad att du tycker om sajten.

För att besvara din fråga - Nej, jag har tyvärr inte haft någon kontakt med Andreas Nilsson. Jag har och har haft regelbunden eller sporadisk kontakt med ett flertal skådisar, men han är tyvärr inte en av dem... Jag har dock sett hans hemsida och lade märke till länken hit, vilket jag givetvis är mycket tacksam för. /Daniel

nallle babe
jaa älskar bumbi!!!!!!
torsdag den 14 november 2002 kl. 17.39.59

johan åhlund |
hej daniel... skulle bara säga att du gör ett bra jobb med din sajt. . . driver sedan 2år sajten mediaarkivet.com o vet hur mycket tid sånt här tar...
söndag den 10 november 2002 kl. 22.53.34 - falun

Webbmasterns kommentar:   Tack så mycket för dina vänliga ord. Din sajt verkar för övrigt också riktigt vettig. /Daniel

Erika
Tänkte säga att Sailor Moon ska visas igen fast på Kanal 5 med start 7 november. Kl. 7 på vardagar och 8.30 på helgerna.
torsdag den 24 oktober 2002 kl. 11.53.02

Annica Smedius
Hej Daniel - fin sida! Snygg design! Du gör ett jättejobb - och vi skådisar är alltid glada för att någon annan också slåss för rätten att "synas" fast man mestadels hörs:)
Ha det gott!
lördag den 19 oktober 2002 kl. 18.46.20 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Hej Annica! Jag är glad at du tycker om sajten, och den nya designen. Själv är jag inte helt förtjust i bakgrundsfärgen dock (jag föredrar personligen mörk text mot ljus bakgrund), men vi får väl se vad besökarna föredrar när omröstningen är klar... /Daniel

Johanna |
Jättetrevlig sajt! Det behövs verkligen folk som du som tar reda på och lägger ut sån här info på nätet! Speciellt svensk info är som sagt svår att få tag på. Keep it up!
torsdag den 17 oktober 2002 kl. 17.32.31 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Hej Johanna! Jag tackar för de vänliga orden - Jag är glad att du tycker om sajten. Jag håller med att det är alltför sällsynt med sån här information på webben... /Daniel

<<< 1 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna