Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1495 meddelanden i gästboken.
<<< 1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 150 >>>
Visar meddelanden 151 t.o.m. 160.
Jimmy |
Hej igen.

Såg att det gjorts en omdubbning av filmen och att Wollter då gör rösten i den andra upplagan (-97). Ljunggren gör rösten i originaldubb(-89). Varför görs en sådan omdubbning?
onsdag den 20 april 2011 kl. 23.18.06 - Kållered

Jimmy |
Hej. Undrar över en sak: Står det möjligen fel svensk röst till Sykes i Oliver&Gänget?
På hemsidan står det Sten Ljunggren men jag är nästan säker på att det är Sven Wollter?
I övrigt tycker jag att detta är en enastående hemsida som jag besökt ofta.
Jimmy
tisdag den 19 april 2011 kl. 18.29.50 - Kållered

Match
Om man vet en serie som ej har dubbats än (eller ens distribuerats i Sverige) , men tycker borde dubbas... hur går man bäst till väga i hopp om att få den serien att dubbas?
söndag den 20 mars 2011 kl. 22.44.06

Erik | |
Jag är lite nyfiken på hur man kommer igång med dubbning och om det är väldigt svårt att börja? Det verkar jättekul!
söndag den 20 mars 2011 kl. 22.30.49

Johan Löpare
Se filmen Knockout med Magnus Cederblad och Jens Hultén. Jens som är känd från Johan Falk- filmerna visar hur en spark skall levereras. Instruktionsfilmen som visar hur man skall sparka en mawashi geri (roundhouse kick) är lysande.
Ladda ner filmen här http://www.youtube.com/watch?v=Yc-8ch_3w9M
söndag den 20 mars 2011 kl. 09.04.14

Undrande
Vill absolut inte klaga på, eller stressa dig. Jag har full förståelse för att man inte alltid hinner med allting. Men när kommer vinnarna på Toy Story 3-tävlingen presenteras?
onsdag den 16 mars 2011 kl. 23.19.42

Webbmasterns kommentar:   Du har all rätt att undra, för jag är fullt medveten om att det tagit alldeles för lång tid. Jag har tyvärr haft otur och varit sjuk i någon form av influensa under lång tid till och från, och därför har jag helt enkelt inte orkat eller hunnit med att gå igenom alla motiveringar. Dessutom var det många jämnbra motiveringar och många som svarat rätt på alla frågorna, vilket ytterligare försvårar saken.

Men under helgen ska jag försöka hinna gå igenom motiveringarna på nytt, så inom några dagar hoppas jag kunna presentera vinnarna.

Till eventuella kommande tävlingar kommer jag också att ändra upplägget för att kunna undvika motiveringar, så att vinnarna ska kunna utses relativt enkelt och utan någon stor ansträngning från min sida. På så sätt hoppas jag att sådana här stora förseningar inte ska kunna hända igen. Visserligen är det just nu inga fler tävlingar på gång och jag kan inte vara säker på att det kommer att bli fler (sådant bestämmer filmbolagen som bidrar med vinster), men förr eller senare förmodar jag att det trots allt bör bli aktuellt med någon ny tävling. /Daniel

Johannes | |
Vilken hemsida du lyckats göra alltså. Jag har hittat mkt intressant här kan jag säga.

Tack för att du tagit dig tiden att skapat detta.
måndag den 14 mars 2011 kl. 05.42.57 - Stockholm

Sam Wall |
Hej Daniel!

Tack för svar!

Okej. Det var synd ang. James Bond Jr!
Men har du ingen lista över serier som du kan ordna?
Finns många fina klassiker som skulle vara intressanta att ha just för att återuppväcka barndomsminnen!
fredag den 11 mars 2011 kl. 00.37.23

Webbmasterns kommentar:   Hej Sam! Någon komplett lista tror jag inte att jag har, av den enkla anledningen att jag inte ens själv har hundraprocentig koll på allt jag har. Men jag kan nämna ett begränsat urval av sådant som jag tror har ett någorlunda allmänintresse. Bland de lite äldre serier i svenskdubbad form som jag har försökt att samla ihop komplett (eller åtminstone halvkomplett) och som jag antingen redan har på DVD eller håller på att föra över/sammanställa till DVD kan nämnas följande:
Fragglarna, De vilda djurens flykt, Top Cat, Aladdin (Disneys TV-serie), Timon & Pumbaa, Thunderbirds, Bluffarna, Alfred J. Kwak, My Little Pony 'n Friends, Tintins äventyr (Belvision-serien från 1969), Nya äventyr med Nalle Puh (endast de Media Dubb-dubbade avsnitten i originaldubb), Wuzzlarna, Candy Candy, Starla och juvelriddarna (Eurotrolls originaldubb), Scooby-Doo - Var är du? (4 av de 8 avsnitten av säsong 2 i Media Dubbs originaldubb), m.m.

Det finns säkerligen ytterligare ett antal som jag glömt bort, så är det något specifikt du är intresserad av så är du välkommen att fråga (eller om du kan nämna ungefärliga årtal som du är intresserad av - jag kan ju inte veta när "barndom" är för dig...). I listan ovan har jag tagit bort allting som finns eller har funnits på DVD i Sverige med samma dubbning.

Därutöver försöker jag också att samla ihop alla avsnitt av The Scooby-Doo Show med Mediadubbs originaldubb från TV3, men där återstår ett flertal avsnitt och därför avvaktar jag tills vidare med att föra över det jag har från VHS till DVD tills dess att jag förhoppningsvis lyckats få tag i fler avsnitt för att åtminstone kunna få den första säsongen komplett.

Utöver de jag nämnt har jag säkert också mer intressant bland mina äldre VHS-band (bl.a. vet jag att jag ska ha flera band med Smurfarna och Scooby & Scrappy-Doo), men just nu har jag helt enkelt inte tid att vare sig gå igenom allt jag har eller föra över det till DVD.

Vill du diskutera vidare, så är du välkommen att kontakta mig via e-post på adressen som står på sajtens startsida. /Daniel

Victor
Hej, är det någon som vet vilka som gör svenska rösterna i datoranimerade TV-serien Gustaf (The Garfield Show)?
lördag den 26 februari 2011 kl. 00.43.04

Tomas
Hej.
Först å främst verkligen en grymt bra sida.
Jag undrar om någon vet om de svenska versionerna till musiken i Toy Story, Bilar eller alla andra animerade filmerna från tex Pixar eller Disney finns på någon cd skiva någonstans.
Jag har bara hittat en skiva nämligen Disney/En magisk värld 2-CD
Men alla låtar är ju inte med på den.

Hoppas någon kan svara på detta.

Tack.
torsdag den 17 februari 2011 kl. 22.19.02

<<< 1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 150 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna