Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1500 meddelanden i gästboken.
<<< 1 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 150 >>>
Visar meddelanden 211 t.o.m. 220.
Anders
Hej! På Svenska röster och credits står det att Roger Storm gör rösten till Ödlis (Svinpäls sidekick i Piff och Puff - Räddningspatrullen.) Men jag tycker han låter mer som Anders Öjebo. Finns det verkligen bekräftningar att det verkligen är Roger Storm?
måndag den 5 juli 2010 kl. 21.34.15

Kalle
Tjenixen! Jag undrar om ni skulle kunna göra någon intervju med en yngre dubbningsskådis? Skulle tycka att det var roligt eftersom det finns i stort sett lika många yngre som äldre skådisar i denna branschen (nästan ialla fall), och med yngre menar jag inte bara "barn" utan tonåringar också..
Hälsningar Kalle
torsdag den 24 juni 2010 kl. 23.27.52

Webbmasterns kommentar:   Jag har faktiskt redan föreslagit för sajtens intervjuansvarige att försöka få med intervjuer med yngre dubbningsskådisar. Som du säger finns det många unga rutinerade skådisar; i synnerhet bland sena tonåren och lite därutöver.

Förhoppningsvis kan det gå att ordna. /Daniel

Samlarpalatset | |
Ohoj samlarvänner!
söndag den 13 juni 2010 kl. 19.26.58 - Sthlm

Malin
Har ställt frågan innan men när kommer dubbningslistan till iCarly?
Den finns dubbad, helt klart. Och det vore väl inte så svårt att få fram det med tanke på all annan information du fått fram. (all heder till dig, du är fantastisk)

Ha en skön sommar allihopa! Kramisar!
tisdag den 8 juni 2010 kl. 01.03.54

Webbmasterns kommentar:   Hej Malin! Jag har kontaktat Nickelodeon vid ett par tillfällen och frågat efter dubbcredits till iCarly, men tyvärr har de inte behagat sig att svara. Mest troligt är serien dubbad av antingen SDI Media eller Sun Studio, men de gick ihop vid årsskiftet och lämnar inte ut uppgifter till någon annan än kunderna. Därför är det nog tyvärr en återvändsgränd.

Jag ska prova att kontakta Nickelodeon ytterligare en gång. Dessutom ska jag försöka se nästa avsnitt, och se om jag lyckas att identifiera en del av rösterna. /Daniel

Tony |
Hej!

Har Jokern spelats av Andreas Nilsson vid något tillfälle?

//Tony
torsdag den 27 maj 2010 kl. 10.37.06 - Anonymt

Webbmasterns kommentar:   Inte såvitt jag vet. /Daniel

K NS
Vill bara säga att en intervju med Monica Forsberg vore guld. Eftersom hon är troligen en av de mest kända röstskådespelarna och har varit i branschen väldigt länge så borde det bli intressant att höra vad hon har att säga.

Jag vet att du inte har hand om detta, men du kan framföra det till han som har hand om det om du kan. Det är säkert fler än jag som ser fram emot det!

Tack på förhand!
fredag den 21 maj 2010 kl. 15.19.17

Webbmasterns kommentar:   Tack för tipset, och jag ska framföra ditt förslag till vår intervjuansvarige Daniel Åhs Karlsson. Jag vet dock att han har haft kontakt med Monica Forsberg tidigare och att hon då var positiv till intervju, men att hon tydligen inte haft tid. Jag hoppas att hon ska få tid snart, så att det ska gå att genomföra. /Daniel

SwedishKuriboh
Vill inte tjata med frågor som redan ställts, men.... när kan vi vänta oss någon credit-lista för Toy Story 3?
torsdag den 20 maj 2010 kl. 23.22.54

Webbmasterns kommentar:   Disney brukar inte offentliggöra röstuppgifter förrän ganska sent, så någon komplett creditlista kan vi nog inte förvänta oss förrän tidigast 2 - 3 veckor innan premiären, som är den 27 augusti.

Det jag vet så här långt är att minst en tidningsartikel från TT (som publicerats i en rad svenska dagstidningar) har klargjort att Björn Skifs inte kommer att spela Woody i trean - om man läser mellan raderna i det som sagts i intervjun, så får man intrycket att han inte längre är godkänd av Disney i USA. Woody kommer istället att spelas av Jan Mybrand.

Övriga röster vet jag tyvärr ingenting om, men eftersom det inte stått något om det i samma artiklar så är det väl troligt att de flesta andra större rollfigurer kommer att få behålla sina tidigare röster. /Daniel

Jennie
Hej Daniel !! Vet du något om svenska röster till tecknade filmen Det var en gång en skog ? Den har funnits på vhs för längesedan. Jag har den på dvd import från england. Då är den på engelska med svensk text.
lördag den 15 maj 2010 kl. 12.59.15 - Bromma

Webbmasterns kommentar:   Hej Jennie! Jag har faktiskt aldrig ens hört talats om Det var en gång en skog, men jag ska undersöka saken och se om jag lyckas få fram något om den. /Daniel

Uppdatering: Jag har lagt ut creditlista till filmen, men tyvärr har jag hittills inte lyckats få fram vem som spelar respektive rollfigur, förutom att Cornelis utan tvekan görs av Bert-Åke Varg.

dyve
Jag undrar vart man kan få tag på någon svensk undertext till Ferngully, har letat i flera timmar utan att hitta någonting! hjälp?!
lördag den 8 maj 2010 kl. 00.57.07

Webbmasterns kommentar:   Såvida ingen privatperson själv har gjort någon svensk text till Ferngully - Den sista regnskogen (så kallad fansub), så är det knappast troligt att det finns någon sådan att hitta. Filmen har aldrig släppts på DVD i Sverige, och ingen utländsk utgåva har svensk text. Den enda gången den visats i svensktextad version är vid enstaka TV-visningar för ett antal år sedan (jag vill minnas att det var på TV4).

Filmen släpptes på VHS under 1990-talet, och var då i svenskdubbad form.

Jesper
Hejsan!

Jag tittade just runt bland intervjuerna och blev väldigt förvånad över att bland de fyra intervjuerna som fanns så var inte en enda av dem intervjuer med en kvinna, endast manliga dubbningsskådespelare eller män som har en annan koppling till dubbningar. Detta förvånar mig då vi har väldigt duktiga kvinnliga dubbningsskådespelare också. Det skulle verkligen vara intressant att se en intervju med en kvinnlig dubbningsskådespelare också. T.ex. Monica Forsberg, Sharon Dyall eller Myrra Malmberg. Det finns ju många fler men det var dom som jag kom på för tillfället.
Nej, fler intervjuer med kvinnliga skådespelare önskas.

MVH Jesper
fredag den 7 maj 2010 kl. 18.37.34

Webbmasterns kommentar:   Jag tycker själv det är tråkigt att det enbart är manliga skådisar som intervjuats hittills, men jag hoppas och tror att det bara är en ren tillfällighet. Jag är själv inte direkt inblandad i intervjuerna, utan de genomförs av sajtens intervjuansvarige Daniel Åhs Karlsson som har betydligt närmare till Stockholm än undertecknad. Jag ska dock framföra dina önskemål till honom, och jag hoppas att det kommer intervjuer på kvinnliga skådisar snart. Åtminstone Annica Smedius vet jag ska vara på gång snart, och dessutom har Monica Forsberg tidigare visat intresse för intervju. Tyvärr har jag i dagsläget inga kontaktuppgifter till Myrra Malmberg, och kan därför inte fråga henne. /Daniel

<<< 1 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 150 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna