Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1502 meddelanden i gästboken.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 151 >>>
Visar meddelanden 91 t.o.m. 100.
I
Finns 2012 års Turtles dubbat till svenska?
tisdag den 10 september 2013 kl. 13.42.23

Webbmasterns kommentar:   Om du syftar på den Nickelodeon-producerade datoranimerade TV-serien Teenage Mutant Ninja Turtles så har den absolut dubbats till svenska. Serien visas för fullt på svenska Nickelodeon, och går på söndagmorgnar kl. 09:30 i svenskdubbad form (med repriser på lördagmorgnar). Serien började sändas för ett knappt år sedan, och vid det här laget har nog minst ett 20-tal avsnitt sänts.

Tyvärr har jag ännu inte lyckats få fram något om svenska röster eller dubbningsbolag, men jag har inte gett upp hoppet. /Daniel

Micke |
Hej! Är på jakt efter M.A.S.K serien på svenska. Såg att webmastern trot sig ha alla svenska filmerna och skulle vilja komma i kontakt med honom.

Tack på förhand. Nås bäst via mail
tisdag den 3 september 2013 kl. 18.33.17 - Helsingborg

Michelle |
Hej Daniel!

Tack för att du delar med dig och ditt stora intresse. Det uppskattas verkligen! Jag är ett stort Disneyfan och har samlat klassiker så långt bak i tiden som det går. Har bland annat en gammal HyrVHS med Pinocchio bara för att få originalrösterna. Tycker inte om när filmer dubbas om(helt i onödan enligt mig..).

Har läst att det av missatg ska cirkulera ett antal gamla DVD:er av Oliver & Gänget med originalbubbningen. Du har inte tillgång till en sådan och kan fixa en kopia tro???

Betalningen kan diskuteras. Jag är väldigt intresserad!

Hoppas på svar! Keep up the good work!
/Michelle
onsdag den 28 augusti 2013 kl. 19.55.12 - Alingsås

Webbmasterns kommentar:   Hej Michelle! Jag tycker också det är irriterande med dessa i många fall onödiga omdubbningar, och har gjort tappra försök att få tag i så många originaldubbningar som möjligt.

Det stämmer att den första upplagan av 2002 års DVD-utgåva av Oliver & gänget av misstag fick originaldubben. Den "felaktiga" upplagan drogs in och ersattes med en ny upplaga med den nya dubbningen rekordsnabbt, och var nog bara ute i handeln i några veckor. Men jag har faktiskt lyckats få tag i en kopia med originaldubben, och självklart kan jag göra en kopia åt dig. /Daniel

Linnea Persson |
Hej! Vet du om Starla och juvelriddarna finnas att få tag på någonstans fortfarande, hade hemskt gärna velat det!
tisdag den 27 augusti 2013 kl. 23.57.32 - Moss, Norge

Webbmasterns kommentar:   Hej Linnea! Såvitt jag vet har Starla och juvelriddarna tyvärr inte släppts på DVD eller ens på VHS i Skandinavien. De första 5 avsnitten har släppts på DVD i USA, men där endast med engelskt ljudspår.

Jag har dock inspelat hela säsong 1 och alla avsnitt utom ett från säsong 2 av Starla och juvelriddarna med FilmNets äldre svenska dubbning. De är på VHS och jag har ännu inte hunnit digitalisera de till DVD, men när jag gjort det gör jag gärna kopior åt dig om du är intresserad.

Tyvärr har jag dock ingenting med TV3s omdubb - jag såg serien även på TV3, men tyckte att den dubbningen var betydligt sämre än FilmNets dubb och spelade därför inte in något med deras version. Sen är det alltså också ett avsnitt från säsong 2 som jag saknar även med FilmNets dubb - jag är i dagsläget osäker om det bara är jag som missat det, eller om det inte alls sändes på FilmNet. /Daniel

Moa |
Hejsan! Jag är ett oerhört stort fan av Avatar - Den siste luftbändaren. Jag tycker verkligen om den svenska dubbningen men det verkar nästintill omöjligt att hitta information om vilka som är rösterna till Aang och Katara? Du råkar inte ha mer information om detta?
söndag den 25 augusti 2013 kl. 18.54.25 - Östersund

Webbmasterns kommentar:   Hej Moa! Nej, tyvärr har jag inte lyckats ta reda på rösterna i Avatar - Den siste luftbändaren. Jag försökte att få fram kompletta credits från både Nickelodeon och SF Video för ett par år sedan, men ingen av dem behagade sig att svara överhuvudtaget. Längre kom jag tyvärr inte då, men jag ska göra ett nytt försök och se om det går att få fram någonting. Det ser inte så jättelovande ut, men jag ska i alla fall göra ett till tappert försök. /Daniel

John |
Letar efter dubad snövit. Har ni koll på det?
onsdag den 21 augusti 2013 kl. 19.33.18

Webbmasterns kommentar:   Om du nöjer dig med 1982 års omdubb borde det inte vara alltför svårt att få tag i. DVD- och Blu-Ray-utgåvorna är visserligen utgångna, men det borde gå att få tag i dem via exempelvis Tradera, second hand-butiker, o.s.v. Du får kanske leta ett tag, men det bör inte vara en omöjlighet.

Tyvärr har dock 1938 års originaldubb aldrig släppts på vare sig VHS, DVD eller Blu-Ray. /Daniel

Felicia
Ett önskemål;

Kan du göra en recension av 'Josef - Drömmarnas Konung?'

Det skulle vara väldigt intressant att läsa din åsikt om den Svenska Dubbningen av den.
torsdag den 1 augusti 2013 kl. 22.27.28

Webbmasterns kommentar:   Hej Felicia! Jag har inte filmen Josef - Drömmarnas konung och i dagsläget skickar Paramount (som gav ut filmen) tyvärr inte ut recensionsexemplar till Dubbningshemsidan. Därför är jag rädd att jag i dagsläget inte har möjlighet att recensera den filmen.

Om Paramount senare börjar om med att skicka ut recensionsex till mig, eller om filmen får en nyutgåva av någon annan distributör, så ska jag göra vad jag kan för att få ett ex för att kunna recensera filmen. Men som det ser ut just nu är det alltså ingenting jag kan göra; tyvärr. /Daniel

Pelle wingstrand |
Hej!
Jag undrar var man kan hitta en svensk version av Don Bluth's Brisby och NIMH's hemlighet.
Jag har bara lyckats hitta den pa DVD pa engelska.

Tacsam for svar,
Pelle
tisdag den 16 juli 2013 kl. 11.55.54 - Marstarnd

Webbmasterns kommentar:   Hej Pelle! Tyvärr har Brisby och NIMHs hemlighet aldrig släppts på DVD i Sverige, utan här har den filmen bara släppts på VHS samt visats på TV3 (med varsin svensk dubbning). VHS-utgåvan är sedan länge utgången, och är svår att få tag i nuförtiden.

Filmen har släppts på DVD i ett flertal andra länder, däribland USA och England, men ingen av de utgåvorna har svenskt tal eller text. Det är väldigt tråkigt när så pass välkända och påkostade filmer inte släpps på DVD i Skandinavien, och det här är tyvärr långt ifrån det enda fallet.

Jag har dock en DVD-kopia med svenskt ljud ihopsynkad med amerikansk DVD-bild, med båda svenska dubbningarna, och kan gärna göra en kopia åt dig om du är intresserad. /Daniel

Victor Björklund | |
Fantastiskt bra sida! =) Tack
söndag den 30 juni 2013 kl. 17.40.23 - Stockholm

Iwar |
Letar med ljus o lykta efter serierna M.A.S.K och James Bond JR med svenskt tal! Hade många avsnitt inspelade med de vhs-banden har sagt upp sig sen många år och är förpassade till det runda arkivet. Så om nån har dom så skulle jag bli grymt glad om det gick att fixa på nått sätt. Har 4 avsnitt M.A.S.K från tpb men vill ju ha alla som dubbats till svenska. :D
lördag den 22 juni 2013 kl. 01.48.08 - Oxelösund

Webbmasterns kommentar:   Hej Iwar! Jag tror att jag ska ha alla VHS-utgåvor som släppts med MASK med svenskt tal, men dock med mycket varierande kvalitet. Dessa är ännu inte digitaliserade och jag har inte gått igenom alla än för att se exakt vad jag har, men när jag är klar gör jag gärna kopior åt dig. Såvitt jag vet har väl den här serien inte visats på TV i Sverige, och därför är det ett relativt begränsat antal avsnitt som dubbats till svenska.

James Bond Jr. har jag dock tyvärr inte lyckats få tag i. Där tror jag att jag ska ha ett enda avsnitt inspelat från TV3 - jag skulle gärna vilja få tag i fler, men har ännu inte haft någon framgång. /Daniel

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 151 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna