Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1498 meddelanden i gästboken.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 150 >>>
Visar meddelanden 91 t.o.m. 100.
Moa |
Hejsan! Jag är ett oerhört stort fan av Avatar - Den siste luftbändaren. Jag tycker verkligen om den svenska dubbningen men det verkar nästintill omöjligt att hitta information om vilka som är rösterna till Aang och Katara? Du råkar inte ha mer information om detta?
söndag den 25 augusti 2013 kl. 18.54.25 - Östersund

Webbmasterns kommentar:   Hej Moa! Nej, tyvärr har jag inte lyckats ta reda på rösterna i Avatar - Den siste luftbändaren. Jag försökte att få fram kompletta credits från både Nickelodeon och SF Video för ett par år sedan, men ingen av dem behagade sig att svara överhuvudtaget. Längre kom jag tyvärr inte då, men jag ska göra ett nytt försök och se om det går att få fram någonting. Det ser inte så jättelovande ut, men jag ska i alla fall göra ett till tappert försök. /Daniel

John |
Letar efter dubad snövit. Har ni koll på det?
onsdag den 21 augusti 2013 kl. 19.33.18

Webbmasterns kommentar:   Om du nöjer dig med 1982 års omdubb borde det inte vara alltför svårt att få tag i. DVD- och Blu-Ray-utgåvorna är visserligen utgångna, men det borde gå att få tag i dem via exempelvis Tradera, second hand-butiker, o.s.v. Du får kanske leta ett tag, men det bör inte vara en omöjlighet.

Tyvärr har dock 1938 års originaldubb aldrig släppts på vare sig VHS, DVD eller Blu-Ray. /Daniel

Felicia
Ett önskemål;

Kan du göra en recension av 'Josef - Drömmarnas Konung?'

Det skulle vara väldigt intressant att läsa din åsikt om den Svenska Dubbningen av den.
torsdag den 1 augusti 2013 kl. 22.27.28

Webbmasterns kommentar:   Hej Felicia! Jag har inte filmen Josef - Drömmarnas konung och i dagsläget skickar Paramount (som gav ut filmen) tyvärr inte ut recensionsexemplar till Dubbningshemsidan. Därför är jag rädd att jag i dagsläget inte har möjlighet att recensera den filmen.

Om Paramount senare börjar om med att skicka ut recensionsex till mig, eller om filmen får en nyutgåva av någon annan distributör, så ska jag göra vad jag kan för att få ett ex för att kunna recensera filmen. Men som det ser ut just nu är det alltså ingenting jag kan göra; tyvärr. /Daniel

Pelle wingstrand |
Hej!
Jag undrar var man kan hitta en svensk version av Don Bluth's Brisby och NIMH's hemlighet.
Jag har bara lyckats hitta den pa DVD pa engelska.

Tacsam for svar,
Pelle
tisdag den 16 juli 2013 kl. 11.55.54 - Marstarnd

Webbmasterns kommentar:   Hej Pelle! Tyvärr har Brisby och NIMHs hemlighet aldrig släppts på DVD i Sverige, utan här har den filmen bara släppts på VHS samt visats på TV3 (med varsin svensk dubbning). VHS-utgåvan är sedan länge utgången, och är svår att få tag i nuförtiden.

Filmen har släppts på DVD i ett flertal andra länder, däribland USA och England, men ingen av de utgåvorna har svenskt tal eller text. Det är väldigt tråkigt när så pass välkända och påkostade filmer inte släpps på DVD i Skandinavien, och det här är tyvärr långt ifrån det enda fallet.

Jag har dock en DVD-kopia med svenskt ljud ihopsynkad med amerikansk DVD-bild, med båda svenska dubbningarna, och kan gärna göra en kopia åt dig om du är intresserad. /Daniel

Victor Björklund | |
Fantastiskt bra sida! =) Tack
söndag den 30 juni 2013 kl. 17.40.23 - Stockholm

Iwar |
Letar med ljus o lykta efter serierna M.A.S.K och James Bond JR med svenskt tal! Hade många avsnitt inspelade med de vhs-banden har sagt upp sig sen många år och är förpassade till det runda arkivet. Så om nån har dom så skulle jag bli grymt glad om det gick att fixa på nått sätt. Har 4 avsnitt M.A.S.K från tpb men vill ju ha alla som dubbats till svenska. :D
lördag den 22 juni 2013 kl. 01.48.08 - Oxelösund

Webbmasterns kommentar:   Hej Iwar! Jag tror att jag ska ha alla VHS-utgåvor som släppts med MASK med svenskt tal, men dock med mycket varierande kvalitet. Dessa är ännu inte digitaliserade och jag har inte gått igenom alla än för att se exakt vad jag har, men när jag är klar gör jag gärna kopior åt dig. Såvitt jag vet har väl den här serien inte visats på TV i Sverige, och därför är det ett relativt begränsat antal avsnitt som dubbats till svenska.

James Bond Jr. har jag dock tyvärr inte lyckats få tag i. Där tror jag att jag ska ha ett enda avsnitt inspelat från TV3 - jag skulle gärna vilja få tag i fler, men har ännu inte haft någon framgång. /Daniel

André |
Hejsan!

Jag har hittat Teenage Mutant Ninja Turtles - The Complete Classic Series Collection Set och vet du om det går och få den dubbad till svenska om man köper den?

Mvh
André Mattsson
torsdag den 6 juni 2013 kl. 20.16.05 - Nyköping

Kim
Hej!

Skulle du kunna lägga upp svenska röster och creditslista till TV-serien "Jessie" som går på Disney channel?
tisdag den 9 april 2013 kl. 21.52.10

Webbmasterns kommentar:   Det är på gång, jag lovar! /Daniel

Richard stankov |
Hej!
Fantastisk sida, det jag undrar är var man kan få tag på tex. Madagaskar filmen i original utan röster så jag kan dubba den själv?????
fredag den 29 mars 2013 kl. 14.29.04 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Hej! Vanligtvis kan "vanligt folk" inte få tag i så kallade M&E-spår (Music and Effects), med enbart musik och effektljud utan dialog eller sång - det är förunnat filmbolag och dubbningsbolag som har tillgång till sådana arbetskopior och masterband uppdelade i olika ljudspår.

Det finns dock undantag, och ett mindre antal filmer har släppts med M&E-spår som bonusmaterial på DVD, så att det alltså blir fullt möjligt att dubba själv. Mig veterligen är dock Madagaskar inte en av dem, utan ingen utgåva av den filmen innehåller något M&E-spår såvitt jag vet. /Daniel

Cecilia Valotie Halvarsson |
Har hittat några av de svenska röstskådespelara i avatar: the last airbender.

Sokka - Olle Sarri
Zuko - Adam Giertz
Toph Beifong - Mikaela Ardai Jennefors
Farbror Iroh - Claes Ljungmark
Azula - Elina Raeder
Suki - Evelina ....
Mai - Sara Sommerfeld
Eldfurste Ozai - Adam Fietz
Kommendör/Amiral Zhao - Adam Fietz
Long Feng- Stephan Karlsén
Avatar Roku - Torsten Wahlund

http://sv.wikipedia.org/wiki/Avatar:_Legenden_
om_Aang#R.C3.B6ster
lördag den 16 mars 2013 kl. 13.59.59 - Härnösand

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 150 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna