Warning: Use of undefined constant MYSQL_TITLE - assumed 'MYSQL_TITLE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/forum/Sources/Subs-Db-mysql.php on line 55
Dubbningshemsidan - Le Mans '66-tävling
Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Le Mans '66-tävling

Le Mans '66
    © 20th Century Fox


Den 30 mars släpps den Oscarsnominerade filmen Le Mans '66 (Ford v Ferrari) på DVD och Blu-Ray. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling. För att även du ska få chansen att tävla med Ford- och Ferrari-bilar ska du för att vinna den här gången helt enkelt spela ett bilspel. Till skillnad från förarna i Le Mans '66 har du dessutom privilegiet att få köra längs den rakaste vägen i universum... Det borde vara lätt som en plätt, men tyvärr har de andra bilförarna en irriterande förkärlek att byta fil i tid och otid...

Det enda du behöver göra för att vinna är att köra så många meter som möjligt i ett bilspel, där allt går ut på att byta fil och svänga mellan vänster och höger för att undvika att köra på någon annan eller själv bli påkörd. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än ett modernt bilspel i klassisk anda står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Nu har du inte mycket tid kvar, så se till att spela spelet du också. Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Le Mans '66 på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Du väljer själv typ av bil och miljö, och givetvis kan du välja både Ford och Ferrari. Du kör en bil längs med världens rakaste väg, som aldrig tycks svänga. Byt fil genom att svänga till vänster eller höger, så att du undviker att bli påkörd av andra bilar. Du har bara ett "liv", så när du krockar är spelet över. Du kan pausa med symbolen längst upp till höger.
PÅ DATOR: Du använder musen för att styra bilen. Är du i vänster fil och vill förflytta dig till höger, klickar du på höger sida av vägen. Är du i höger fil och vill förflytta dig till vänster klickar du på vänster sida av vägen.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du trycker på den sida av vägen du vill flytta bilen till. Är du i vänster fil och vill förflytta dig till höger, trycker du på höger sida av vägen med fingrarna. Är du i höger fil och vill förflytta dig till vänster trycker du på vänster sida av vägen.
När du har kraschat och inte har någon bil kvar att köra med klickar eller trycker du på "Skicka resultat". Om ett ögonblick kommer resultatet då att skickas in, och du får strax möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet flera gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Bilspel
Klicka här för att starta Bilspelet

Programmering: Yuehao Wang & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Yuehao Wang
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Musik: Eric Matyas - SoundImage.org
Ljudeffekter: Freesfx.co.uk samt JD_Falotico på Freesound.org
Grafik hämtad och bearbetad från diverse Public Domain-källor

© 2021 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern