Warning: Use of undefined constant MYSQL_TITLE - assumed 'MYSQL_TITLE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/forum/Sources/Subs-Db-mysql.php on line 55
Dubbningshemsidan - Red Sparrow-tävling
Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Red Sparrow-tävling

Red Sparrow
    © 20th Century Fox


Du har väl inte missat att Red Sparrow finns ute på DVD och Blu-Ray...? Därför arrangerar Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling, så du kan vinna filmen. Då filmen handlar om en rysk spion, så vad passar bättre än att spela det i särklass mest kända ryska dataspelet; klassikern Tetris från 1984...?

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i Tetris. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en klassisk version av Tetris står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Lycka till!

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Red Sparrow på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt) (*), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format.
(*): Vissa estetiska detaljer går tyvärr förlorade i Internet Explorer, men det har ingen funktionell betydelse.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Alla som någonsin sett en dator eller spelkonsol lär förmodligen känna till Tetris, så förmodligen är alla beskrivningar överflödiga. Men om någon mot all förmodan inte känner till spelet går det ut på att placera klossarna på spelplanen så att hela rader bildas utan något tomrum. Om du lyckas få en full rad tas raden bort, och du får mer poäng.
PÅ DATOR: Du använder piltangenterna för att spela - styr klossarna med vänster och höger pil, använd nedåtpilen för att snabba på fallet och använd uppåtpil för att rotera klossarna. För att pausa spelet trycker du på bokstaven P, och samma knapp för att återuppta.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du använder knapparna (ikonerna) precis nedanför spelplanen för att spela - vänster och höger för att styra klossarna, nedåtpilen för att snabba på fallet och Rotera-knappen (knappen som ser ut som en cirkulär pil) för att rotera klossarna. För att pausa trycker du på Paus-knappen (knappen med två raka streck).
När du får Game Over (klossarna tar upp hela spelplanen) klickar/pekar du på texten på spelplanen för att skicka in resultatet, och därefter får du strax möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet flera gånger för att förbättra dina vinstchanser...

Tetris
Klicka här för att starta Tetris

Programmering: Lucio Panepinto & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Lucio Panepinto
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Musik: Rysk folkmusik i Public Domain

© 2021 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern