Warning: Use of undefined constant MYSQL_TITLE - assumed 'MYSQL_TITLE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/forum/Sources/Subs-Db-mysql.php on line 55
Dubbningshemsidan - Rocketman-tävling
Dubbningshemsidan

Dubbningshemsidan

Rocketman-tävling

Rocketman
    © Paramount


För några veckor sedan vann succéfilmen Rocketman och Elton John en Oscar för bästa originalsång. För att uppmärksamma händelsen arrangerar nu Dubbningshemsidan i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment en spännande tävling om just Rocketman. Då vissa versioner av spelet avbildar "paddeln" som just en raket, så varför inte spela en variant av det klassiska arkadspelet Breakout från 1976 (även känd som Arkanoid, Bricks, Krakout, m.fl.)...?

Det enda du behöver göra för att vinna är att få så bra poäng som möjligt i en webbversion av Breakout - en spelversion som visserligen skiljer en del i banor och musik, men som i spel och känsla påminner mycket om det ursprungliga arkadspelet från 1976. Inga motiveringar, inga frågor, ingenting annat än en klassisk spelversion av Breakout står mellan dig och Blu-Ray-filmen - enklare kan det väl inte bli...? Lycka till! Spelet avslutas på söndag, så har du inte redan spelat är det hög tid att göra det nu.

I tävlingen kan du vinna följande:
1:a - 3:e pris: Rocketman på Blu-Ray

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Om du inte har turen att vinna, kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.Tävlingsregler:


VIKTIGT ATT VETA:
Spelet fungerar i alla moderna webbläsare med stöd för HTML5, och ska fungera åtminstone i Internet Explorer (version 10.0 och uppåt), Edge (alla versioner), Chrome (version 30 och uppåt), Firefox (version 20 och uppåt), Opera (version 17 och uppåt) samt Safari (version 8 och uppåt). Får du problem, prova att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen. Du kan spela på både datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Om du använder en äldre Android-telefon med Android 4.3 eller äldre rekommenderas inte den inbyggda Android Webbläsare - installera istället Chrome i telefonen (Android Webbläsare avskaffades i och med Android 4.4). På mobil rekommenderas stående format.

SÅ HÄR SPELAR DU:
Alla som någonsin sett en dator eller spelkonsol lär förmodligen känna till Breakout, så förmodligen är alla beskrivningar överflödiga. Men om någon mot all förmodan inte känner till spelet går det ut på att styra en paddel/racket (eller raket om man så vill) för att fånga upp en boll, så att bollen kan göra sig av med så många rutor som möjligt. Du får poäng för varje färgad ruta som försvinner, och när alla försvunnit kommer du till nästa nivå. Det finns 10 nivåer i denna version av spelet, och för varje nivå minskar storleken på paddeln/racketen.
PÅ DATOR: Du använder piltangenterna för att styra paddeln - tryck vänster- respektive högerpil för att styra paddeln.
PÅ MOBILTELEFON OCH SURFPLATTOR: Du styr paddeln genom att ta tag i den och dra den till vänster och höger.
När du får Game Over (du har förlorat alla liv) väntar du ett ögonblick, så kommer resultatet att skickas in och du får strax möjlighet att skriva in namn och adress för att kunna vinna. Efter det är det bara att börja om igen, för du vill förstås spela spelet flera gånger för att förbättra dina vinstchanser...?

Breakout
Klicka här för att starta Breakout

Programmering: Jake Gordon & Daniel Hofverberg
Baserad på ett open source-spel av: Jake Gordon
Svensk översättning och bearbetning: Daniel Hofverberg
Design och spelidé bygger på arkadspelet av Nolan Bushnell/Steve Bristow och Atari, © 1976
Musik, ljudeffekter och bandesign är delvis baserade på Arkanoid av Taito, 1986

© 2021 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna


 

Vill du annonsera här?
Kontakta webbmastern