Dubbningshemsidan

Sångtextsregister
I samarbete med Magic Movies/SingAlong

Lejonkungen

Var beredd

Dubbningsversion: Dubbning
Musik: Josefin
Text: Rikard
Svensk text: Rikard
Framförd av: Skar
Sångtexterna bidragna av: Hanna

Hyenor saknar helt värde och dem är inte mycket att ha. Men jag vill bli kung jag begär det och dem ger mig den hjälp jag vill ha.
Jag vet att ni saknar förmåga att förså alldra enklaste sak men trots att ni är mest en plåga ska jag del ge nåt i min smak. Ni har inte erfaren heten och inget begrepp hur man gör. En kunglig antre och jag vet en som ni nog snart berbugar er för.
Var beredd här är tjansen för livet. Var beredd på en stor sensarstjon. En tid fylld av ära den är ganska nära. Och vad ska vi göra. Nu ska ni få höra vad mästaren tänker belöning jag skänker ja och minstånde lite beröm. Ett geni som har oanad beredd. Var beredd! Ja var bered på vad då? Att kungen ska dö. Va är han sjuk? Lungn lungn snart är han död Simba också. Bra idé vem behöver en kung. Ingen kung ingen kung lalalalalala! Idioter det kommer en kung. Men du sa ju. Jag blir kung följ med mig. Och ni ska aldrig behöva vara hungriga med. Ja! Kör till länge lever kungen hahaha. Hihihi

Sångtexterna inlagda: måndag den 25 december 2017 kl. 21:58:54
Sidan senast uppdaterad: måndag den 25 december 2017 kl. 21:58:54

Sök efter Lejonkungen på CDON
Sök efter Lejonkungen på Megastore.se
Sök efter Lejonkungen på Ginza.se
Sök efter Lejonkungen på LOVEFiLM (Hyrfilm)

Rättelser & kompletteringar

Om någon information ovan är felaktig eller saknas, fyll då i nedanstående formulär med korrekt information. Sidan kommer inte automatiskt att uppdateras med den rätta informationen, utan skickas först till administratör för kontroll och godkännande - därför kan det ta 1 - 2 dygn innan sidan uppdateras med dina ändringar.

Ditt namn:
Din e-post-adress:
Sångtitel:
Dubbningsversion:
Musik:
Text:
Svensk text:
Framförd av:
Sångtexter:
Beskriv ändringarna:
(för att underlätta administrationen och
påskynda uppdateringen, beskriv så noggrant
som möjligt vilka ändringar du gjort)
För att verifiera att du är en levande människa (och inte en robot), skriv in följande siffror i textrutan nedanför. Du ska skriva in som siffror, utan mellanslag eller bindestreck.
ÅTTA - ETTA - FYRA - ETTA
Skriv in ovanstående siffror:
 

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna