Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1488 meddelanden i gästboken.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 149 >>>
Visar meddelanden 101 t.o.m. 110.
Jennie |
Jag har två dvd filmer med Sabans Den Lilla Sjöjungfrun. På youtube kan man se avsnitt med andra röster. Serien har funnits på vhs. Har dvd filmerna inte samma dubb som vhs filmerna ?
torsdag den 12 juli 2012 kl. 21.48.45

Webbmasterns kommentar:   Hej Jennie! Såvitt jag vet finns det faktiskt hela tre olika svenska dubbningar av den japanska serien Den lilla sjöjungfruns äventyr - en dubbning som använts vid TV-visningarna på FilmNet, en dubbning som använts på VHS-utgåvorna och en tredje dubbning som använts på TV-visningar på TV3 och Fox Kids. Det är den sistnämnda dubbningen som använts vid de fåtal DVD-utgåvor som släppts med serien i Sverige. FilmNet-dubben gjordes av Adaptor D&D i Köpenhamn, VHS-dubben är jag osäker vilka som gjorde och TV3/DVD-dubben gjordes av Mediadubb International. /Daniel

Robban
Hej! Har sedan jag var liten, väldigt liten, kollat på Batman, första minnet var i början till mitten på 90-talet när jag tittade på den tecknade serien (Batman: TAS) på tv4 med Mattias Knave som Batman. Hade Batman: Mask of the phantasm, måste fått den när jag fyllt år eller något. Nu, många år senare så är det tragiskt men sant, filmen är sönder spelad så min fråga till er, finns det något exemplar på Batman möter mörkrets hämnare med svenskt tal att få tag på någonstans?

Mvh Robban
lördag den 7 juli 2012 kl. 03.27.59

Oscar |
Nu har jag träffat Fredrik Dolk. Då jag förklarade för honom att jag alltid älskar tecknad film och växt upp med hans röst sa han helt enkelt: Jaså ja då har du hört min röst många gånger!
söndag den 17 juni 2012 kl. 16.02.04 - Helsingborg

Oscar
Verkligen skitbra sida detta. Lätt att bli nostalgisk och så.
På söndag kommer jag träffa en svensk röstlegend, nämligen Fredrik Dolk. Han ska vara konfrencier på Brunnsdagen i Ramlösa Brunnspark =)
måndag den 11 juni 2012 kl. 11.35.42 - Helsingborg

Karro |
Hej Daniel, toppen hemsida ;-)

Jag letar efter Ferngully 2-Djuren i fara med svenskt tal, vet du vart man kan få tag i den?

PS. Hans Lindgren är bäst som hertigen i Askungen.
fredag den 8 juni 2012 kl. 08.19.48 - Grillby, men studerar i Uppsala

Webbmasterns kommentar:   Hej Karro! Ferngully 2 - Djuren i fara har tyvärr aldrig släppts på DVD i Sverige, utan den har bara släppts på VHS. VHS-utgåvan är sedan länge utgången, men du kan ha tur att stöta på den på loppmarknader, Tradera, o.s.v. Filmen har släppts på DVD i flera andra länder, och den brittiska DVD-utgåvan har faktiskt svensk text men tyvärr inte svenskt tal.

Jag har nyligen synkat ihop svenskt VHS-ljud till den filmen med brittisk DVD-bild, för att kunna få perfekt bild även med svenskt tal. Jag gör gärna en kopia åt dig av denna egengjorda DVD, om du är intresserad. /Daniel

Tina |
hej daniel! toppen hemsida :)
såg att du skrivit med någon om ferngully på svenska och att du kunde bränna den på dvd, det är jag också vääldigt intresserad av..
hade den på VHS som liten :)
sicka minnen..

sen har jag en fråga till dig som verkar vara allvetare :)
'har länge letat efter en tecknad, dubbad film som handlade om en larv..
"lilla larven Cathy"
de va en riktig favvo hos mig men hittar den ingenstans :(
Är det en film du vet någe om?

Ha det bra! /Tina
torsdag den 7 juni 2012 kl. 20.33.00 - Tullinge

Webbmasterns kommentar:   Hej Tina! Självklart kan jag göra en kopia av Ferngully - Den sista regnskogen åt dig också.

Vad gäller din fråga är jag ganska säker på att du syftar på den mexikansk-spanska tecknade långfilmen Katy - En liten larvs fantastiska äventyr i den stora vida världen (hette ursprungligen bara Katy på bio i Sverige) från 1984. Originaltiteln var Katy, la oruga, och tyvärr verkar filmen till stor del vara bortglömd i världen nuförtiden. Det var en väldigt bra film, som tyvärr aldrig släppts på DVD någon annanstans än i Spanien som enda land i världen. Den släpptes på VHS i Sverige vid ett par tillfällen i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet, men VHS-utgåvorna är förstås utgångna sedan länge och ganska svåra att få tag i nuförtiden.

Jag har faktiskt ett VHS-ex av Katy, dock ganska slitet, och kan gärna göra en DVD-kopia åt dig. Maila mig så löser vi allt. /Daniel

Maja
Hej :) kommer de komma ut en lista på Jessie som går på Disney channal? :);)
Den e superbra !!!!

hejdå
/ Maja ******
lördag den 26 maj 2012 kl. 10.59.28

Webbmasterns kommentar:   Hej Maja! Jo, jag håller på för fullt att försöka identifiera rösterna i Jessie och jag hoppas kunna få upp creditlistan på sajten inom kort. Merparten av rösterna är ganska givna, men det är några som jag hittills inte har lyckats att placera in.

Jag håller med att det är en riktigt bra serie. Jag håller för övrigt på att göra DVD:er med serien allt eftersom den sänds, i orörd sändningskvalitet med alla ljudspår (svenska, norska, danska och engelska). Hör av dig om du vill ha kopior av DVD:erna när de är färdiga. /Daniel

Mattias
Hallå!

Har du möjlighet att få fram en credit-lista för Lånaren Arrietty, Studio Ghiblis senaste film?
fredag den 13 april 2012 kl. 22.44.17

Webbmasterns kommentar:   Den creditlistan ligger numera ute på sajten. /Daniel

Karolina |
Någon som vet två saker:
De svenska rösterna till den japanska leranimationen Lådan.
Vem som spelar respektive rollfigur i Richard Scarrys Äventyrsvärld.

Skulle bli mycket tacksam om jag fick veta.
fredag den 6 april 2012 kl. 10.32.44 - Grillby

Catarina
Hej!

Jag och en vän undrar vem det är som har dubbat den svenska versionen utav Jack Skellington i The Nightmare before Christmas?
fredag den 23 mars 2012 kl. 11.18.21

Webbmasterns kommentar:   Hej Catarina! Såvitt jag vet har The Nightmare before Christmas aldrig dubbats till svenska, utan har alltid återgetts i textad originalversion i Sverige. /Daniel

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 149 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna