Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1500 meddelanden i gästboken.
<<< 1 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 150 >>>
Visar meddelanden 221 t.o.m. 230.
Diana |
Hejsan igen! har tänkt en heldel på vad jag kollade på när jag var liten. Jag minns väldigt väl att jag såg på en tecknad serie av samhällets olycksbarn. Vet inte vilka som gjort den. Har Ni någon aning om vilka som gjorde filmen och om den går att få tag på?!
söndag den 2 maj 2010 kl. 23.28.58 - Skara

Webbmasterns kommentar:   Hej Diana! På rak arm känner jag tyvärr inte till den serien. Kan du berätta mer om den? Vad den hette, om den fanns på VHS eller visades på TV, etc? Om du berättar mer, så ska jag försöka undersöka saken åt dig. /Daniel

disney lover kd (htc hd2)
bästa sidan ever!
onsdag den 28 april 2010 kl. 15.32.01 - charlestown

Diana |
Hittade min samling med Sandybell som jag nötte ut när jag va liten. Nu sitter jag och kikar på filmen med min son på 2 år. Jag har sånna minnen av denna film. Så fort jag hör Anitas röst när hon gör Disney on ice reklamen, så får jag sånna flashbacks. Hoppas hoppas verkligen att denna serie kommer visas på tv, samt Candy Candy, Rai grottpojken mfl.

NI SOM GÖR RÖSTERNA TILL SANDYBELL HAR FÖRGYLLT MIN BARNDOM!
måndag den 26 april 2010 kl. 00.27.20 - Skara

Webbmasterns kommentar:   Jag håller med dig att det vore trevligt om Sandybell och Candy Candy kunde visas på TV, men tyvärr tror jag inte att chansen är alltför stor. Sandybell har ju dock visats på TV under 1990-talet på dåvarande FilmNet (sedermera Canal+), men Candy Candy och Rai grottpojken har mig veterligen aldrig visats på någon kanal i Sverige. /Daniel

Simon |
Hej! Fin sida.
Skulle du kunna göra några intervjuer med Gunnar Ernblad och Joakim Jennefors?
söndag den 25 april 2010 kl. 17.30.31 - Delsbo

Webbmasterns kommentar:   Tack för tipset, jag ska framföra dina förslag till vår intervjuansvarige Daniel Åhs Karlsson. Jag hoppas att det ska vara möjligt att genomföra - åtminstone Gunnar Ernblad har jag haft en del kontakt med, och han brukar vara både trevlig och hjälpsam, varför sannolikheten borde vara hyfsad att han ställer upp. /Daniel

Jesper
Jag söker runt på sidan efter en rescension av senaste DVDutgåvan av Snövit, men jag hittar ingen. Jag skulle uppskatta en sådan rescension, då jag gärna vill veta lite om dubbningen och själva skivan ved gäller t.ex. extramaterial.
torsdag den 22 april 2010 kl. 23.26.02

Webbmasterns kommentar:   Hej Jesper! Jag håller faktiskt på med en recension på Snövit och de sju dvärgarna för fullt, som förhoppningsvis kan läggas ut snart. Det kommer att bli en jämförande recension som tar upp båda de befintliga dubbningarna av filmen, vilket är anledningen till att det har dragit ut på tiden.

Till dess kan jag i alla fall berätta att 2009 års DVD-utgåva använder 1982 års omdubb (samma som alla tidigare VHS- och DVD-utgåvor), men har tyvärr endast engelsk bildversion och inte längre svenska förtexter/textskyltar (vilket den första svenska DVD-utgåvan hade). Extramaterialet har jag inte hunnit ta en titt på än.

Jimmie |
Hejsan..

Jag köpte första och andra säsongen av Batman: The Animated Series för ett tag sedan. Jag kollar alltid på svenska för att jag gillar rösterna och jag växte upp med dom, när det gick på tv. Nu har jag snart sett klart på säsong 2 å letar nu efter säsong 3, men jag hittar inte den med svensk tal någonstans att köpa. Jag vet inte vart jag ska vända mig och fråga om en svensk dvd utgåva så jag gick hit och hoppas att ni vet nått här.

mvh
Jimmie
lördag den 10 april 2010 kl. 14.15.18

Webbmasterns kommentar:   Hej Jimmie! Tyvärr har säsong 3 av Batman: The Animated Series fortfarande inte släppts på DVD i Skandinavien, och jag hittar heller inget som tyder på att någon release av en sådan skulle vara inplanerad i dagsläget. Jag vet inte varför det dröjt så länge - jag kan bara gissa på att Warner känner sig tveksamma att släppa säsong 3, då de tidigare säsongerna gissningsvis inte sålt så bra.

Jag tycker själv det är mycket tråkigt, men som du säkert förstår finns det inget jag kan göra åt saken. Jag rekommenderar att du tar kontakt med Warner Bros. Entertainment i Stockholm, och föreslår att de ska släppa säsong 3. Förmodligen kan de inte bestämma sådant ensamma i Sverige, utan att det förankras hos huvudkontoret i USA, men det är i alla fall ett första steg så att det svenska kontoret får veta att det finns efterfrågan. /Daniel

Alice
Hejsan Daniel! Jag skulle vilja fråga om en serie som gick på tv när jag var liten som hette Sailor moon. Jag har fått massa olika svar från andra sidor men om jag förstått rätt så kan man alltså inte få tag på de svenska avsnitten på varken VHS eller DVD?
Vet du om det finns något sätt att få tag på episoderna? Jag har kollat på det som finns på Youtube men det är väldigt begränsat.

Väldigt tacksam för svar! Kram/ Alice
torsdag den 8 april 2010 kl. 18.38.04 - Göteborg

Webbmasterns kommentar:   Hej Alice! Sailor Moon har tyvärr inte släppts på DVD i Sverige (eller någonstans i världen mig veterligen). En del avsnitt av serien släpptes på VHS-utgåvor under 1990-talet med svenskt tal, men de är utgångna sedan länge och är förmodligen inte så lätta att få tag i nuförtiden. Det är också långt ifrån alla avsnitt som släppts på VHS. Om du inte känner någon som spelat in avsnitten när de visades på exempelvis Kanal 5 eller TV4, så finns det nog inte så många sätt att kunna se alla svenskdubbade avsnitt i dagens läge. Jag hoppas att någon TV-kanal kommer att köpa in serien på nytt, men jag har tyvärr inte hört om några sådana planer. /Daniel

Anders |
Hej!

Jag undrar om ni kommer att skriva om de svenska rösterna i Spindelmannen och James Bond Junior?
fredag den 2 april 2010 kl. 18.41.30

Linnea |
Hej igen!

Skulle du göra en recension på monsters vs aliens? Är nyfiken på vad du tycker då jag o min kompis tycker helt olika.

mvh L
onsdag den 31 mars 2010 kl. 15.02.24

Webbmasterns kommentar:   Hej Linnea! Jag har blivit överöst med recensionsex de senaste månaderna, och har därför tyvärr hamnat långt bak med vissa filmer. Monsters vs Aliens är en av dessa, som jag har recensionsex på men som jag helt enkelt inte haft tid att göra klart recensionen på. Jag tycker i alla fall att det är en bra och rolig film, om än inget mästerverk. Som det ser ut just nu skulle jag ge filmen 7 av 10 i betyg.

SwedishKuriboh
Hejsan!

Undrar om du kan lägga upp credits till Dreamworks nya animerade film, Draktränaren. Tycker den ser ganska bra ut, och är lite nyfiken på om det är ngn bra dubb på den!
tisdag den 23 mars 2010 kl. 22.49.08

Webbmasterns kommentar:   Creditlista på Draktränaren kommer att läggas ut vid nästa uppdatering av sajten. Föga förvånande är det SDI Media som stått för dubbningen. /Daniel

<<< 1 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 150 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna