Gästbok

Skriv nytt inlägg : Dubbningshemsidan : Sök
Det finns för närvarande 1502 meddelanden i gästboken.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 151 >>>
Visar meddelanden 41 t.o.m. 50.
ikleid | |
Jag älskar livet.
Ev. företag: anna
onsdag den 1 juni 2016 kl. 06.17.12 - cici

Ann-Charlotte |
Hej,
Såg ett inlägg från 2010 angående video pocket klubben eller sk Soyuzmultfilm. Jag har både Den gyllene antilopen, vildsvanarna osv. Men jag letar letar efter en barnfilm sommkan vara därifrån. Handlar om en bortskämd prins som måste lära sig om världen. Han möter en bagare o lär sig baka bröd, en skräddare och lär sig sy sina egna kläder osv. Lite dockteater känsla över filmen. Letat överallt men inte lyckats hitta den. Någon som vet vad den heter eller vart jag kan hitta den?
måndag den 30 maj 2016 kl. 22.08.54 - Hisingsbacka

Erika
Hej!

När uppdaterade du/ni senast adresslistan över dubbföretagen? För... länken ni har skrivit på SDI Media går till en pokersida. ^^;
onsdag den 9 mars 2016 kl. 15.45.46

Jennie |
Hej

Kommer du skriva recension, på Maleficent och Berättelsen om Askungen ?
tisdag den 1 mars 2016 kl. 21.41.07 - Bromma

Webbmasterns kommentar:   Hej Jennie! Maleficent finns recenserad sedan länge tillbaka - den recensionen skrevs ursprungligen 30 maj 2014 i samband med biopremiären, och omarbetades i mars 2015.

Berättelsen om Askungen är på gång, men har tyvärr dragit ut på tiden på grund av tekniska problem. /Daniel

Nils | |
Hej Daniel/webbmaster

Jag minns att jag i ung ålder såg Spider-Man TAS (-94) på TV

Har hittat att säsong 1 finns utgiven på 2-disc DVD via Discshop. Hur står det till med resterande säsonger? Har sett att många skrivit till dig gällande filmer så vill passa på att fråga dig, har du något med Spider-Man TAS?

Trevlig helg
Nils
lördag den 13 februari 2016 kl. 01.28.40 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Hej Nils! Mycket riktigt har bara säsong 1 av Spindelmannen släppts på DVD med svenskt ljudspår, medan återstående säsonger släppts i Sverige men enbart med engelskt ljudspår och skandinavisk text. Man kan verkligen fråga sig varför...

Jag har tyvärr inte resterande säsonger av Spindelmannen, men jag har ett svagt minne av att en av mina kontakter kan tänkas ha. Jag ska undersöka saken! /Daniel

Esra |
Hej Daniel,

Jag kontaktade dig angående två barnfilmer i mitten av månaden och fick svar att jag skulle maila dig. Jag har mailat dig ett par gånger men har inte fått något svar. Jag tänkte skriva här igen, ifall mina mail går till skräppost. Jag skickar om mailet på nytt efter detta meddelande har skickats iväg.

Tack återigen för svaret! Jag ser framemot att kunna få se filmerna igen!
onsdag den 27 januari 2016 kl. 13.51.02

Esra | |
Hej!
Jag är på jakt efter 2 barnfilmer som jag har letat efter i ett bra tag nu och undrar om ni skulle kunna hjälpa mig. Ni kanske kan hjälpa med var eller hur man kan få tag på dem. VHS går också jätte bra! Jag uppskattar all hjälp!

Dessa är barnfilmerna:

- Det var en gång en skog (Once upon a forest) med svenskt tal
- Trollet i parken (a troll in central park) med svenskt tal

Jag kan hitta båda men bara med engelskt tal :(.
torsdag den 14 januari 2016 kl. 15.53.51

Webbmasterns kommentar:   Hej! Båda dessa filmer har tyvärr bara släppts på VHS i Sverige (med svenskt tal), medan de släppts på DVD i många andra länder i världen. Tyvärr har heller ingen av de utländska utgåvorna svenskt ljudspår.

Jag har båda dessa, och kan gärna göra kopior av dem åt dig. Det var en gång en skog har jag synkat VHS-ljud till DVD-bild av, så den har jag i perfekt DVD-kvalitet med både svenskt och engelskt tal. Trollet i parken har jag i dagsläget bara en enkel VHS-ripp av utan restaurering eller märkvärdigheter. Maila mig gärna, så löser vi allt. :) /Daniel

Emmely |
Hej såg att du hade troll in cetralpark med svenskt tal skulle önska köpa en kopia av dig du kan väll skicka ett mejl till mej
tisdag den 10 november 2015 kl. 13.00.44 - Storå

Jonas |
Hej, i helgen såg vi på pixars film insidan ut mycket bra film. Innan den så spelades en fantastisk kortfilm (lava) finns det någon som vet vilken som sjöng den svenska versionen av den låten? min dotter kryper på väggarna här och måste verkligen höra den svenska varianten igen.
onsdag den 14 oktober 2015 kl. 20.41.30

Webbmasterns kommentar:   Hej Jonas! De svenska rösterna (sångarna) i Lava är Alexander Lycke och Sonja Aldén. Regissör var Joakim Jennefors och textförfattare Sharon Dyall.

Jag lägger upp kompletta credits för den här kortfilmen inom kort. Insidan ut är preliminärt utannonserad på DVD och Blu-Ray den 7 december, och jag hoppas och tror att åtminstone Blu-Ray-utgåvan (förhoppningsvis även DVD-utgåvan) kommer att ha med Lava som bonusmaterial. För övrigt håller jag helt med dig att både långfilmen och kortfilmen är mycket bra. /Daniel

Gabriel |
Hej Duddningshemsidan!
Efter att ha nu sett Som Hund & Katt 2
blev jag nyfiken på rösterna och tittade
på eran Credit- listan och fann till min
förvåning namn på personer som jag vet att jag absolut inte hörde.
Jag hör lång väg att Butch röst görs av Peter Harrysson, en röst som man direkt känner igen, och inte av Dick Eriksson som låter helt annorlunda gentemot Harrysson.
Jag kan också definitivt höra att Claudia Galli gör Cathryn och Kim Sulocki som Lou.
Hoppas att ni byter ut Credit- informationen efter min betraktelse
söndag den 11 oktober 2015 kl. 13.12.52 - Stockholm

Webbmasterns kommentar:   Det låter väldigt märkligt, men det var för länge sedan jag själv såg Som hund och katt 2 för att uttala mig om det.

Min lista kommer i alla fall direkt från filmbolaget, och är samma uppgifter som visades i samband med eftertexterna på bio; och uppgifterna kommer i sin tur från dubbningsbolaget. Självklart kan det förekomma felaktigheter även i sådana officiella listor - det är ju trots allt människor som fyller i dem, och alla kan vi göra misstag - men det förefaller osannolikt att det skulle vara flera rollfigurer som fått fel skådespelare i rollistan.

Jag ska i alla fall undersöka det här vidare, och ska göra mitt bästa för att komma till botten med mysteriet. Jag ska höra med regissören om saken, och ska även själv försöka leta åt min DVD med filmen så jag kan lyssna igenom rösterna. /Daniel

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 151 >>>
Sök i gästboken efter:
Meddelande: - Namn: - Allting:
Skriv vad du vill söka efter:

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna